App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Larm..

Har lite funderingar på detta med larm, alltså i huset/garaget.. Har ni det och vilket bolag? Vad är det bästa?. Vi har en bra husförsäkring som täcker allt vi känner att vi behöver. Vi har dessutom en vakthund som säger till om någon skulle ta sig in oinbjudet, men tänker på dom stunderna vi inte är hemma, vi har grannsamverkan här som vi bor.. Är det ens någon mening/ är det värt pengarna att ha larm då? :) fick denna tanke eftersom att det var en kille här ifrån sector alarm igår, han ville boka ett möte, men jag sa att jag skulle höra av mig om jag ville veta mer/sätta in larm.. (Gillar inte när okända människor klampar in i mitt hem)

2014-04-30
94omamma
94omamma

Jag menar... Min sambo jobbar på Verisure!!! :) ett jätte bra larm. Vi har de själva hemma och vi bor ändå i lägenhet. Men de känns toppen och ha de.

2014-05-01
Hannabeerglund
Hannabeerglund

Verisure är ett bolag till Securitas. Min sambo jobbar på Securitas så hojta till ifall de är något du funderar på :)

2014-05-01
Hannabeerglund
Hannabeerglund

Kolla det, jag tyckte det lät finfint iaf! :) Vi har också allt där, så himla bra. När vi skrev på lånen på huset så fick vi info om detta, skulle kosta 2900 om man inte va kund och 1900 i installation om man va kund och det är ju helt okej tycker jag. :) Kika på't! )

2014-04-30
jessicamalin
jessicamalin

Vi har allt på Länsförsäkringar :) kanske vore något då..

2014-04-30
94omamma
94omamma

Vi ska skaffa verisure när vi flyttat till huset. Vad har ni för bank? Vi får 1000kr i installationsrabatt för att vi har Länsförsäkringar. Sen betalar vi 249kr i månaden och då ingår ALLT. Kameror, utryckningar om de skulle behövas och allt som annars tillhör i ett larm. Rätt bra! :)

2014-04-30
jessicamalin
jessicamalin

Tror faktiskt Securitas och verisure samarbetar.. Låter likt de vi har :)

2014-04-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Vi har precis installerat verisure! Är super nöjd, där ingår kameror som tar kort vid rörelser vid larmning.. Och ingår rökdektorer.. Även där fotograferas vid brand så de skickat brandbil med en gång.. Vid varje larm ringer de alltid mig o sen sambon!

2014-04-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...