App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur firar ni Valborg?

Här tänds en stor brasa ute på landet hos mina föräldrar och alla som bor på gården samlas sedan och grillar ihop, inte på brasan dock, den brukar va så stor så de tar sån lång tid innan man kan grilla över den, men framåt senare kväll så brukar Endel grilla nån korv över den iaf :) alkohol är inte så där jätteviktigt för någon, det är mest bara att umgås som är viktigt :) hur gör ni?.. Jag hade hoppats på att ligga på förlossningen inom kort, då jag har 4 dagar kvar till BF, men får väll säkert gå över :) haha

2014-04-30
94omamma
94omamma

Vi åkte iväg till majbrasan i mina föräldrars by. En bit att åka, men värt det. Middag åt vi hemma först, eftersom jag jobbat. Sen iväg. Träffade barndomskompisar, som jag sällan träffar. Barnen trivdes bra. Billiga lotter och många billiga vinster, så många vann mycket. En liten kille vann en blå nylonstrumpbyxa, som han lyckligt trädde över huvudet, där ser ni exempel på nivån... Har aldrig druckit alkohol på Valborgs, det brukar inte många göra där heller. Såg inte så mycket som en öl igår.

2014-05-01
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Vi är magsjuka så inget firande här.. :/ Dottern har redan somnat.

2014-04-30
Sara89_
Sara89_

min dotter däckade nu i soffan så det blir inget firande här heller

2014-04-30
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

vi skullr inte göra något men så ville en kompis så gärna att vi skulle åka tillsammans å titta på en eld..
jag tänkte ja va fan.. smet liiiite tidigare från jobbet... stressade ungarna fixade mackor osv.. nu lagom till vi ska åka så får ja ett sms att hon har ont i skallen å kanske måste ställa in så nu vet jag inte om ja sla orka mej dit med barnen :-(
känns lite trist å åka själv liksom ..

2014-04-30
osisen
osisen

Just ja! Måste ju önska er en trevlig Valborg även om ni firar eller inte! TREVLIG VALBORG på er!! :)

2014-04-30
94omamma
94omamma

Tror många grillar iaf, verkar som de ;) nä jag är inte heller göörtaggad på att fira, men det är ett bra tillfälle att samlas allihopa och umgås :) tkr att det är mysigt o titta på brasan också, men bara vår egna, skulle aldrig åka iväg för o bara kolla på nån annan brasa :)

2014-04-30
94omamma
94omamma

Bara grilla i sommarstugan im det är tillräckligt varmt. Sonen är för liten för att uppskatta allt runt brasan som jag gillade när jag var liten. Kanske ett glas vin. Inte mer än så. Som någon skrev. Valborg är amatörernas afton. Dvs snorungarna som smygdricker i buskarna;)

2014-04-30
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Inget firande för oss, sambon e ledig imorgon så lite längre tid uppe (om han inte somnar i soffan) med han. Vädret e skit här idag, snöar å e kyligt å inga brasor som tänds före 20.00 å då ska lillan i säng eller iaf göras klar för den så ut blir det ej. Ha själv aldrig druckit på Valborg. Kanske nå godare middag blir det.

2014-04-30
ica_86
ica_86

Ingen brasa för oss. Blir tacos och eventuellt ett glas vin för min del. Chips och dipp framför tv:n. Inget märkvärdigt. Säger som min pappa sa i morse när vi pratade om festhysterin kring denna dag: Valborg är amatörernas afton! Hahaha! :)

2014-04-30
jessicamalin
jessicamalin

Brukar inte fira, men vi skulle till Kålmården med svärfamiljen. Men Lill fisen har blivit sjuk med hög feber. Så vi stannar hemma

2014-04-30
Josefine S
Josefine S
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...