App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det där med mammabyxor, jag blir knäpp!

Hej, jag har letat som en galning efter ljusa beige mamma byxor nu till vår/sommar kan även tänka mig andra ljusa färger! Tänkte att jag går in på H&M då, bara stora storlekar kvar från 40-46...jag har 36 i mamma jeansen nu. Har varit inne på flera H&M butiker och likadant överallt. Blir snart tokig, jag älskar kläder och vill kunna känna mig fin hela graviditeten. Vart köper ni era mamma kläder? Några bra tips på butiker vore snällt. 😉

2014-04-29
FridaS11
FridaS11

Upplever samma problematik som dig, bara de största storlekarna kvar inne på hm (samtliga i Malmö). Hittade ett par ljusgrå tighta byxor på hm på rean av en slump för 99:- och hittade ett par boyfriend fit på hm men i fel stl. Prövade dem och kom fram till vilken storlek jag ville ha och beställde via nätet. Använder mest klänningar i stretchiga material. Vanliga klänningar från bikbok och hm, köpte en långklänning från mammaavdelningen på hm för någon vecka sedan. Hittade gravidleggings på Lidl för 49:-/st så köpte 2 par. Jätteskönt då de går upp över magen och inte slutar på halva magen som strumpbyxorna från hm gör. De håller dessutom in magen och är jätteskönt!

2014-05-01
CarroWM
CarroWM
Barn på 1 år och 10 månader

Lindex online har börjat med mammakläder. Jag har även köpt på Zalando! Lycka till!

2014-04-30
Doris08
Doris08

Tack alla för så snabba svar ;). Jag får väl ta en tur ner till Malmö snart då, bor i Hbg och varit i alla deras H&M butiker samt ute i Hyllinge. Har varit inne på mamalicius hemsida och dom har mycket fina kläder, tycker däremot om att prova kläderna innan. Men tänkte faktiskt beställa en klänning därifrån till ett kommande dop 😊. Tack än en gång!

2014-04-29
FridaS11
FridaS11

Kolla på nätet! La Redoute brukar ha ganska mycket olika, säkert även ljusa byxor.

2014-04-29
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

var bor du nånstans? kollat deras närbutik?

2014-04-29
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...