App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hög feber i flera dagar!

Min lilla tjej på 8 månader har haft runt 39 graders feber i flera dagar! Vi har använt oss av alvedon och lätta kläder för att få ner tempen. Ringde Bvc i fredags och dom tyckte att vi skulle vänta att åka in till akuten! Nu ligger jag bredvid henne och hon är skållhett! Hon hade 38:5 med alvedon när vi la henne för natten! Så vi bestämde oss för att lugna våra nerver och åker in imorgon bitti med henne!ser ingen anledning att väcka henne nu för att sitta hela/halva natten på akuten! Men klockan är nu 00:45 och jag kan inte somna!! Hatar att känna denna känslan av maktlöshet 😔

2014-04-27
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har precis kommit hem från akuten nu! Hon hade virusinfektion och vätska bakom trumhinnan. Men det ska bara vara att härda ut! Försöka få i henne något att äta så ofta det hår och vatten! Men det skulle försvinna av sig själv. Men just nu vill hon inte äta någonting alls och då har hon inte ätit något på snart 5 timmar! Men läkaren sa att hon säger till när hon vill ha mat 😔 så vi hoppas på att det ska släppa snart. Men vi skulle tillbaka om febern inte har släppt tills på fredag! Tack för era goda råd ☺️

2014-04-27
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 2 månader

du kan blanda alvedon å ipren då de e två olika typer av mediciner. så det blir liksom ingen överdos eller nåt utan det brukar rekommenderas att samköra de två!

2014-04-27
osisen
osisen

ipren funkar bättre än alvedon mot feber tycker jag. jag brukar ge både ipren å alvedon.
ipren får ges 3ggr per dygn å alvedon 4ggr.
sen vet jag att ni inte kommer ge mer än det som står på paketet MEN vi har varit på aktuten några ggr plus hos läkare med dotter å varje gång säger de att ni ska ge 1,5 dos istället för det som står på. (har inte alltod varit där pga feber men massa annat skit och feber i samband med det)
på akuten brukar de fråga har ni gett det som står på anvisningarna?
ja har ja svarat varje gång å då suckar de å säger ja men ni ka iaf ge 1,5 (som om det vore självklart fast iaf inte jag e den som vågar exprimentera med ungarna å medicin)
men iaf så har jag efter mågra såna omgångar iaf vågat ta 1,5 dos vilket har resulterat i en effektivare säkning av hög feber.
hur som helst så ska man kolla upp ungarna när man e orolig. lita på magkänslan och hoppas det har gått bra!

2014-04-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...