App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Värmen har kommit å av åker kläderna

Ha en liten fundering kring hur ska man tänka ang kläder eller inte kläder på en liten på 1 1/2 år nu när det börjar bli varmt? Här ha vi haft otroligt fint väder senaste veckan med temperaturer mellan 10-15 grader i solen å vi ha varit ute så mycket vi kan precis som många andra. Men e det bara jag som tycker att folk ha väldigt bråttom å ta av sig kläderna, e ju ändå mest i solen det värmer å ibland så kommer det nån vind. E ju inte ens maj ännu å vi bor i södra Norrland. Hur ska man tänka? Här ha vi vindjacka, tunnare mössa å jumpaskor eller vindoverall, tunnare mössa och jumpaskor eller vårkängor typ från kavat på dottern, tunnare tumvantar om hon blir kall om händerna. Det jag tänker på e att folk plockar av sina små i bara tröja å ibland även kortbyxor å sommarskor, bara jag som tyck det e tidigt? Känn mig som en jäkla hönsmamma å idag på lekplatsen va nog dottern mest 'påklädd' av alla små i vindjacka, vanliga byxor, jumpaskor å tunnare mössa å fick nån kommentar av de andra om att dottern vår kanske fryser mer än andra?! Vet jag inget om, tyck hon e varm av sig men när vi känner innanför tröjan så e hon ej svettig så. Ursäkta att det blev långt men skulle vilja ha andras syn på detta.

2014-04-26
ica_86
ica_86

svettas tycker inte ja man ska behöva göra men man får ju klä sig efter hur det känns inte efter hur det ser ut :-)

sen vill jag tillägga att här var det 22 i skuggan igår å ska bli samma idag :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

2014-04-27
osisen
osisen

Tack för era tankar kring detta. Blir nog mössa å vindjacka ett litet tag till iaf. Får se hur vädret fortsätter. Skönt å kunna bolla lite tankar med nån!

2014-04-26
ica_86
ica_86

Man ska svettas in sommaren har jag alltid fått höra! Vi bor också i söndra Norrland. Fast termometern visar att det är varmt så kommer det kalla vindar! Nej, min dotter får hellre svettas än att frysa och bli sjuk! Håller med dig till fullo!

2014-04-26
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...