App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jävla telefonförsäljare!!

Någon ringde mig nu när jag sov ( är sjuk med 39 graders feber ). Jag trodde det va Bvc då min dotter är i samma position som mig! Men det av en telefonförsäljare som säljer försäkringar till mina pension pengar! Jag sa Nej tack, är inte intresserad! Men på nått jävla vänster så spelade han in ett kontrakt på under en minut och vipps så hade jag tecknat en försäkring! Och jag sa nej nej å nej! Men han klippte ihop ett kontrakt som va godkänt! Är sååå arg! Har 30 dagars ångerrätt så jag ska ringa tillbaka imorgon och säga upp det. Så om ni får telefonförsäljare så lägg på luren, även om det känns elakt! Så nu måste jag ta hand om en sjuk dotter, mig själv och detta! Jävla idioter😡

2014-04-24
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 8 månader

Jag brukar svara och bara säga 'jag är med i nixregistret, ha en bra dag hejdåå' då tjatar dom Inge mer och lägger snällt på luren.. :)

2014-04-25
94omamma
94omamma

Efter jag sagt så till de som ringt oss i ca 1 år så har ingen ringt oss (mer än de som vi har riktiga avtal med tex TV, telefon osv).

Så vi har sluppit (nästan) alla telefonförsäljare i över 10 år

2014-04-24
solskensmamman
solskensmamman

vi har nix på alla telefoner.

Det hjälper inte mot allt, ifall man har svarat på deras samtal förut - då måste man säga något liknande:

"Jag har skaffat nix för att slippa telefonförsäljning. Jag har inget avtal med er och vill inte att ni ringer mig mer, så stryk mig från er lista."

 

Då får de inte ringa mer - även om man haft avtal eller bara svarat på tidigare samtal (då anser de att de har en kundrelation med den som svarat = man måste själv säga att man inte är kund).

2014-04-24
solskensmamman
solskensmamman

Det är ju svårt att blocka på hemtelefonen bara :(

2014-04-24
burtonmamma
burtonmamma

Dom är Verkligen skitjobbiga. Passa er för att ringa upp dom bara. Vet flera som gjort de å då har dom dragit stora summor från mobilen. Vet också dom som fått samtal från ett nummer de inte känt igen och så har personen skrikit typ hjälp och sedan lagt på. Då har man ringt tillbaka så har det kostat flera hundra 😡

2014-04-24
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Problemet är ju att dom ringer igen och igen och igen tills dom väckt barnen 15 gånger.

Hoppas de går bra att säga upp det, finns ju tyvärr en del skrot i den branschen

2014-04-24
burtonmamma
burtonmamma

fattar inte hur de kan få hålla på. det vorde vara förbjudet att sälja saker via telefon!!!
jag brukar alltid vara trevlig när de ringer å säga nej tack jag gör inget via telefon men obland blor de typ sura?!?! trots att jag liksom är trevlig å snäll.. en tyckte att är du inte lite väl korkad nu?? när ja tacka nej till ett kanonerbjudande som man bara inte kan tacka nej till!
då la jag faktiskt på tillslut efter ett par tykna kommentarer till för han vägrade lyssna.
mdn nu skaffa ja en app till mobilen som visar vem som ringer så då ka jag välja att inte svara när dey e teöefonförsäljare!

2014-04-24
osisen
osisen

Jag har varit telefonförsäljare, vi spelade in alla samtal och våra chefer kunde lyssna på våra samtal om de ville, vi kunde verkligen inte klippa ihop inspelningar så jag tycker du ska ringa in och be om att få prata me någon chef!! Mu när jag själv får samtal från telefonförsäljare så svär jag ut dem haha..... Roligt med tanke på att jag själv varit en

2014-04-24
batgirl
batgirl

Dom är så jävla fräcka alltså! Gå vidare med det här när orken finns, det här är helt oacceptabelt! Krya på er!! :)

2014-04-24
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...