App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med barn

Hej! Nu är det såhär, jag har en tjej på 10 veckor! Vi hade tyckt det hade varit mysigt att åka iväg, antigen bila i sommar eller åka utomlands! Läste i några forum att det kan vara bra att resa med en lite yngre bebis om man ska utomlands eftersom dem sover mkt och man kan få ha en väldigt avslappnad semester då! Så länge barnet får mat och vara nära sina föräldrar! Sen säger vissa att det är bättre när dem är över ett år.. Ni som rest får gärna dela med er av erfarenheter och tips :) tack!

2014-04-24
Manssoon
Manssoon

Har åkt på lång semester till California en månad då min dotter va 1 år precis. Massa spring blev det, dottern började gå när hon var 9 månader så då hon var ett år sprang hon ganska snabbt, men det gick bra, man får ju anpassa semestern lite efter barnet också i den åldern, så jag kan tänka mig att det komemr gå hur bra som helst om din dotter är så liten, då slipper ni springa runt o hålla koll hela tiden, o dessutom drickre hon ju bara mjölk, så maten behöver ni inte oroa er över! Enda anledningen jag inte åkte iväg tidigare med första brnet var för att hon inte hunnit få vaccin, första är väl runt 3 månader. BM rekommenderade åtminstone en dos innan vi åkte världen över =)

lycka till

2014-04-25
SandyMarie
SandyMarie

Fler?

2014-04-24
Manssoon
Manssoon

Låter helt fantastiskt mysigt! :) det jag känner också, man har full koll hela tiden! Dem kan inte springa iväg hehe

2014-04-24
Manssoon
Manssoon

Vi åkte till Turkiet med vår dotter när hon var ca 6 mån. Det gick strålande!! Inga problem på flyget, bokade extra benutrymme och bad om en bassinett (en säng att hänga på väggen). Nere i Turkiet så sov hon väldigt mycket och hon kom ingenstans så man behövde inte passa varje sekund. Helt underbar semester! Nu åker vi till Cypern om 3 veckor då sonen är knappt 8 mån och dottern drygt 3 år. Ska bli fantastiskt. Har även denna gången bokat extra benutrymme. Åk på semester och njut av att vara tillsammans :)

2014-04-24
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...