App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

imorgon är det dags för eldprovet.. till förskolan utan blöja!

dottern har ju varit utan blöja här hemma ett tag nu. de senaste har vi tom varit ute å härjat utan blöja.. både hos andra å i affärer utan några som helst problem. idag hände två olyckor. en då hon inte han fram så det kom ett par droppar i trosorna. jag var på nedervåningen å skulle hämta upp tvätten å hon skulle fram med pallen å få ner trosor å lägga undan sin macka å så hade hon nog väntat för länge... andra olyckan skedde på toan då hon lyckades kissa på trosorna trots att hon satt på toa så det räknas ju egentligen inte ;-) dock vägrar hon bajsa på toa. då ber hon om blöja när det är dags... i övrigt så går det sjuuuuuuukt bra :-) hon e så duktig å nu känner jag att vi kommit såpass långt att jag inte vill gå tillbaka till blöja bara för att det ska vara smidigare på dagis.

2014-04-23
osisen
osisen

hon är 2,5!
ja jag hoppas verkligen de hjälper henne å pushar henne på rätt sätt.. de har ju mest småbarn å hon e äldsta årskullen så det e kanske inte så många utan blöja vilket gör att rutinerna kansle inte sitter som de borde.
tyvärr får hon inte byta dagis till hösten heller då de bara föyttar över hälften av årskullen å väljer då första halvan.. även om jag kanske kan tycka att hon passar lite bättee på andra dagiset.. å hon trivs jättebra där med.. men aja.. hur som helst hoppas jag de tar detta på allvar å hjälper till och påminner... nu brukar jag inte behlva påminna men det är kanske en annan sak mär hon leker på dagis.. å innan de ska sova middag å så..

2014-04-24
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...