App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som såpar altanen...

jag tänkte prova detta iår.. har låtit altanen stå ett par år nu.. tvättade bara förra året men oljade aldrig in den..  Vi bor ju lite dumt så den blir full i alger å kolsvart utöver det så jag tog med lite medel från jobbet som gör trät som nytt.. (hoppas att det nästa år räcvker med att bara tvätta det med såpa) men så tänkte jag då såpa in golvet som skydd istället för olja. Egentligen ska man ju inte röra tryckt virke men nu är det redan rört innan vi flytta hit och det känns som det behöver bytas egnetligen så jag måste fräscha upp det! Har inget val.. hur som helst till såpningen,.. kör ni 1 del såpa 3 delar vatten? e tryckspruta ett sätt å lägga på eller ska man ha spann med balndningen å köra direkt med skurbrsten?

2014-04-23
osisen
osisen

Har också munstycke till högtryckstvätten för altan. Först blöter jag golvet med vatten, sedan häller jag ut lite såpa i h sprider ut det lite med en borste, därefter går jag på m högtryck/munstycket.

2014-04-23
emcb
emcb

låter smidigt.. vi har dock ingen högtryckstvät.. 

jag gjorde som så att när jag sköljt av altanen la ja på såpan... ska spola av överflödigt om en stund.. får se hur det går... haha..

har iaf hört så mycket gott om å såpa altanen istället för att olja så jag bara måste prova.. man får ju höra alla möjliga varianter på jobbet å jag blir lika nyfiken varje gång så våran altan får bli försökskanin.. *stackars*

2014-04-23
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...