App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nystart efter en lång mardröm.

Hovrättsförhandling idag, eftersom att gärningsmannen överklagade fängelsestraff/skadestånd.. Det är över 1,5år sen jag blev grovt misshandlad utav ett ex, jag glömmer aldrig den dagen, eftersom att det höll på att bli min sista dag i livet, det har dragit ut på tiden med rättsprocessen eftersom att han har dragit in felaktiga bevis och många lögner (som har retts ut, till min fördel). Senast idag ändrade han sin historia, så ja han kommer garanterat att få högre straff än lägre iaf.. Det ska bli så fruktansvärt skönt när den nya/sista domen kommer, då kommer jag kunna släppa detta och leva ihop med mannen i mitt liv och med vår son (som föds när som helst).. Den dagen kommer jag skrika och hoppa av glädje!! Den dagen domen kommer (ca 2v) så kommer mitt liv att få en nystart!. Men idag känner jag mest ilska och är äcklad utav hans beteende, jag vill inte se honom, jag hatar honom, han har gjort så att jag har mått dåligt i 2 år, han har förstört en del utav mitt liv föralltid.. Nu ska jag vänta på samtal ifrån min advokat, och försöka rikta tankarna imot framtiden ist för denna rättsprocess!.. Skrev av mig lite bara... Ha en bra dag!

2014-04-23
94omamma
94omamma

Vad skönt att han verkar få ett långt straff iallafall. Du är oerhört stark. Snart är det över. Kramar

2014-04-23
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

bra att du inte ger upp.. han behöver sitt straff och han verkar ju uppenbarligen inte ångra ett dugg av vad han gjort än då han inte kan hålla sig till sanningen. hoppas tiden fängslad får honom att tänka om prioritera rätt och sedan välja rätt bana i livet. 

Och jag hoppas du snart kan få ett avsluta och kunna gå vidare med ditt liv tillsammans med din nya familj.

självklart kommer händelsen förfölja dig längre än till en fällande dom MEN då har du iaf fått någon form av upprättelse och ett bevis på att INGET du gjorde ledde till vad han utsatte dej för!

Heja dej! Du har antagligen räddat ett gäng andra tjejer från en oerhört farlig man! Bra jobbat!

2014-04-23
osisen
osisen

Tack du fina människa! :) ja, det ska bli så himla skönt! Hoppas att dessa två veckor går fort, o att bebis vill kika ut snart! Kramis

2014-04-23
94omamma
94omamma

Fan vad du är stark! Du är fantastisk! Snart får du börja om på nytt med din familj. Massa kramar'

2014-04-23
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...