App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ischias??

Hej har så jäkla ont i skinkan tror de kan vara ischias alla symptom verkar överstämma. Har haft lite ont ett par dagar, men nu är smärtan för jobbig!!! Såfort ja trampar lite så hugger det direkt till och allt låser sig så ja kan inte ens ställa tillbaka benet för då är det värsta smärtan som strålar ner mot baksidan av knät igen!! Jag har testat massage och haft vetekudden vart de gör ont o sen igen massage ja försöker röra mig mycket med. Har tom. sökt efter stretchövningar på nätet men pga magen e de omöjliga o göra!! Är nu i veckan 29, vad kan jag göra för att detta ska underlätta??

2014-04-21
julimom89
julimom89

Testa sitta på en pilates boll och typ rulla bäckenet i åttor, med överkroppen så rak som möjligt och sitt bredbent :) Det ska tydligen hjälpa. Hoppas du förstår hur jag menar :)

2014-04-22
sommarbarn8
sommarbarn8

Sist jag hade de var ja hos en sjukgymnast men då visa hon mig hur jag själv kan motverka det med en stretchövning. Tyvärr funkar den övningen inte alls då ja inte känner att de drar som sist tror de är mer på djupet nu men ringde barnmorskan idag o fick nummret till en sjukgymnast 😁 så hoppas ja mår allt bättre nu

2014-04-22
julimom89
julimom89

Jag hade precis likadant, var nästan sängliggande sista fyra månaderna, jag vet hur ont de gör. Massage är bra också ja, gå till en sjukgymnast alternativt.

2014-04-22
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

kan du inte gå till en massör?! som kan hjälpa dig med rumpan? Finns jätte goa gravidbänkar där magen får hänga ut genom ett hål ;-)

2014-04-22
smalins
smalins

Usch och fy! Lider med dig :( Jag hade också precis det du beskriver. Kände mig som förlamad från svanken, ner i skinkan och ner i benet. Ju ner jag ansträngde mig fysiskt desto mer och oftare fick jag den där ilande känslan. Började ta det lugnare och slutade nära grejer m.m. Och nu har jag inte känt någonting på flera veckor :)

2014-04-22
CarroWM
CarroWM
Bebis på 16 månader

Men de funkar typ 5 minuter sen är de de. Jobbiga smärtan såfort jag sätter ned foten hugger de till o låser sig

2014-04-21
julimom89
julimom89

Gör som du gjort, sen låt bli att sitta så du får höfterna lägre än knäna, alltså max 90 graders vinkel mellan kropp och lår.

Sen kommer jag inte på mer just nu. Jo, sov med kudde mellan knäna så lättar trycket på ligamenten i ryggen.

2014-04-21
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...