App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blödning i tidid graviditet

Jag har googlat sönder telefonen vid det här laget och är max orolig.  Plussade på ett digitalt gravtest för två veckor sen och de visade då i v. 2-3, borde alltså vara i 4-5 nu. Gjorde ännu ett test i lördags då jag tycker att jag haft dåligt med symtom och jag haft en brännande känsla i magen visade det fortfarande v.2-3. Senare på lördagkväll började jag att blöda (blod på pappret och nån droppe i toaletten) och fick liknande stark ihållande mensvärk. Detta fortsätte hela söndageb och när jag vaknade i morse (måndag) rann det rikligt med blod. Lungat sig något nu under dagen men har fortfarande mensliknande blödning men ingen värk. Eftersom det är röd dag är det ju inte öppet hos barnmorskan och akuten verkar det inte vara nån idé att pröva på efter vad man har läst om andras erfarenheter. Ska jag vara orolig, låter det som ett missfall eller är det normalt? Första gången som gravid så har ingen aning om hur de kan kännas och inte.. Nån som kan komma med nått förslag på vad det kan vara som händer då jag håller gå sönder av oro..? ThesaB 2Blev medlem: 21 apr 2014, 13:35

2014-04-21
ThesaB
ThesaB
Barn på 1 år och 9 månader

Tack för svaren! ♥

Har fixat ledigt imorgon så ska ringa bm direkt imornbitti och se va de säger.
Hoppas verkligen på positiva svar, även om blödningarna inte slutat än, då detta är så efterlängtat. Det är konstigt va fort man vänjer sig vid tanken på en bebbe där inne..

FridaS11: Tack så hemskt mycket för peppen, skönt att höra att alla blödningar inte leder till mf.
Hoppas att din graviditet flyter på utan bekymmer framöver! :-)

McLarsson: Jag beklagar verkligen och hoppas att det går snabbt tills plus nästa gång oxh att det håller sig den gången. Bättre lycka kramar!

Tack för svaren igen!

2014-04-21
ThesaB
ThesaB

Jag hade blödningar från v7 och fram tills nu i v13. Jag hade även en väldigt kraftig blödning i v9 och då åkte jag in akut. Fick bra behandling och fick träffa en bra läkare. Jag tycker att du ska åka in om du är orolig. Nu vet jag ju att vården är olika från vart man bor men jag tycker ändå att det bästa du kan göra är att åka in så att du får träffa en läkare. Skickar styrke kramar och hoppas att allt blir till det bästa! 💗

2014-04-21
FridaS11
FridaS11

Tyvärr låter det som missfall, men det behöver inte vara det säkert. Jag fick tidigt missfall för några veckor sedan, det blödde jättelite färskt varje dag en vecka, sedan kom rikligare blödningar som mens ungefär. Jag hade aldrig något ont. Eftersom digitaltestet inte visade 3+ i veckor låter det tyvärr som graviditeten avbrutits :( vänta någon vecka till och ta ett nytt test. Jag hoppas jag har fel. Skickar styrkekram!

2014-04-21
McLarsson
McLarsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...