App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bilolycka. Killen allvarligt skadad

Idag ringde min kille. I djupchock. Grät och sa bara ring mamma och la på luren. Aldrig hört honom ledsen innan. Försöker ringa tillbaka. Inget svar. Ringer igen och så säger han bara ring mamma kag har varit med om en bilolycka. Pulsen skenar och så slänger han på. Vet inget mer. Springer hem till min far och hans sambo med min son frågar och jag kan låna bilen. Ringer mannen igen. Han sitter i ambulans. Påväg till akuten 5 mil bort. Det var mina längsta fem mil någonsin. Speciellt när han ringer igen efter 10 minuter i panik och frågar var jag är osv. Efter många försök får jag tag på modern. Hon kastar sig i taxi. 20 mil till akuten. När det är 23 km kvar. Mina två längsta mil någonsin känns det som jag sprungit ett maraton. När jag åkte förbi olycksplatsen som var på motorvägen och ser bilen voltad ligga på raket helt mos så undrar jag om jag kommer få prata med min man igen. Ringer 112 för att få reda på vad jag har att vänta mig. Ingen info mer än att både föraren en ung tjej och min man var vid medvetande och förda till akuten. När jag kommer fram och frågar i luckan var min man är säger dom bara. Nej. Bara en anhörig. Höll på att riva hela akuten. Säger jag ska in inget snack. Blir efter mycket om och men insläpp. Mannen helt förstörd i ansiktet. Kvinnan ville jag inte ens titta på. Visade sig senare att hans halvaansikte är krossad och att det blir ett antal operationer. Kvinnan fick sin rygg förstörd. Operationer där med väntar. Nu ligger jag här på sjukhuset i en säng jämte min man för jag hotade med att ta med honom hem om jag inte fick vara kvar. Han höll på att få panik bör dom sa jag var tvungen att gå. Han känner sådan skuld för det som hänt fasten han ej körde. Nu sover han och efter att varit stark i 7 timmar får jag äntligen gråta. Vilken änglavakt. Motorväg och båda lever. Tacka vet jag att han använde bälte. Tack Gud eller vem det än är att ni inte tog honom från mig än. Jag hade inte varit redo. Herregud. Han lever. Min man

2014-04-20
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Usch vad tråkigt bemötande din man fått! Skönt att han ändå har dig som kan stötta honom!

2014-04-26
emcb
emcb

Allt från att varit med om en allvarlig bilolycka att vara helt stabiliserad. Dvs man inte får röra sig. Bli kissig och få vänta 30 innan dom kom och hjälpte. 60 min innan man får något smärtstillande efter frågat 6 ggr. Otrevligt bemötande till honom. Ovisshet. Ingen stöttning i det som hänt. Inför operation. Typ ingen info. Han var mycket nervös. Inget lugnande. Osv. Och nu sist så när vi kom in i rummet på avdelningen efter operation så hade sköterskan lagt datorn på sängbotten som inte tillhörde hans sängplatser utan den jämte. Så kom sköterska två in och skällde ut honom och mig efter noter. Tills min stackars groggy precis uppkörd från uppvaket säger att det var inte han utan förra sköterskan. Då bara fortsattes hon med sådan dålig attityd. Man blir mörkrädd.

2014-04-26
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Hoppas de vänder med kvaliteten på vården och att han tillfrisknar fort 3

2014-04-25
burtonmamma
burtonmamma

Mannen opererad idag. 4 timmar tog det. Nu väntar en vecka ovisshet innan vi vet om det blir fler operationer. Jobbigt som tusan att se honom så hjälplös. Stressad och rädd. Sjukvården hittills har varit under all kritik. Anmälan väntar!

2014-04-25
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Usch jag ryser när jag läser det du skrev senast ts.. Snacka om änglavakt! Ta väl hand om er allihopa, och hoppas att omvårdnaden utav din man går bra, så att han snart kan återgå till det 'normala' igen, men låt läkningen ta tid, se till att släppa alla krav och bara njut utav att vara varandra nära! Kram💕

2014-04-23
94omamma
94omamma

Nu har inte jag kunnat läsa allt för läser från mobilen. Men kan bara säga som såhär. Leonora du är sjukt osmidigt när du utrycker dig här. Och det gäller inte bara i min tråd. Och jo. Hur jag ör vrider och vänder på det så antydde du att min man var otrogen. Att jag inte ville säga tjejens namn eller för mycket om hur dom känner varandra ör för att någon här kanske kan lista ut det själv och jag ville inte vara den som berättar om en olycka. Så så är det. För er som vill veta så opereras min man på fredag. Halva ansiktet krossat som ska byggas upp. Tjejens rygg blev mos. Men hon lever. Operationer för henne inte fastställt ännu. Såg bilen igår. Bärgad. Att dom en km ut båda levande när det inte är något kvar av bilen. I den hastigheten att dom inte är mer skadade. Det tyder bara på änglavakt. Inget annat. Folk överlever knappt olyckor i den hastigheten. Tackar för all annan stöttning. Verkligheten har kommit ikapp pch jag är så tacksam att han inte lämnade oss i söndags. Barn och familj. Mycket kärlek har getts.

2014-04-22
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Hoppas han har bra läkkött och återhämtar sig fort. Se till att ha en dialog med försäkringsbolaget tidigt, besök läkare så fort komplikationer uppstår och se till att läkaren dokumenterar minsta lilla åkomma.

Låt inte försäkringsbolaget göra en slutreglering, då kan ni inte få mer ersättning sedan.

2014-04-21
burtonmamma
burtonmamma

Jaja skit samma.. Nu tror jag det blev fokus på nått annat i detta inlägg. Hoppas din man blir bättre snart, god kväll.

2014-04-21
batgirl
batgirl

Ja jag förstår också vad du menar, men det var verkligen INTE meningen att låta nedlåtande eller vara taskig överhuvudtaget, men när man skriver så kan den som läser "läsa" det på ett annat sätt, om du förstår vad jag menar. De va inte min mening, men jag tyckte inte heller att hon borde skrivit så till mig för jag ville inte va taskig, men ja nu i efterhand kunde jag ha ställt frågan på ett annat sätt

2014-04-21
batgirl
batgirl

Varför ska jag ge mig? Det är ju jag som blev påhoppad? Jag frågade eftersom hon var inte riktigt tydlig i texten som hon först skrev och sen beklagade jag det som hände och jag är glad att hennes man klarade sig. Min man har också varit med om en mycket allvarlig olycka så jag vet hur det känns. Missstoltz kallade mig dum i huvudet? För vad? Så nej jag tänker inte ge mig.

2014-04-21
batgirl
batgirl

Jag förstod inte heller vem kvinnan var det framkom liksom inte. Tycker inte vi ska bråka här. Vi ska finnas för varandra när vi behöver det. 💕 Tur att det gick som det gjorde. Hoppas dom repar sig snart. Kram till er ❤

2014-04-21
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Hoppas båda klarar utan större skador! Änglavakt! Jo kanske klumpigt att fråga om otrohet till en person i chock.. Finns många andra sätt att fråga vem tjejen var! Tänker på er!

2014-04-21
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Och sen att du ska hoppa på mig att min kanske är otrogen, haha kvinna lugna ner dig lite jag skrev i min första kommentar att jag inte förstår riktigt. Så va fan är ditt problem?

2014-04-21
batgirl
batgirl

Ja hur fan skulle jag veta det? Jag uppfattade det som att han var otrogen när jag läste texten, så du behöver inte hoppa på mig och kalla mig dum i huvudet. Skyll dig själv som inte kan skriva en text lite tydligare. Haha Gud

2014-04-21
batgirl
batgirl

Usch och fy! jag förstår paniken.. Min sambo krockade för ett tag sen, och gu va rädd man blir, grips av panik och hjärnan hänger inte alls med.. Jag håller tummarna för din man! Och starkt utav dig att agera som du gjort! Styrkekram

2014-04-21
94omamma
94omamma

usch vilken mardröm.. va fint av honom att orka ringa själv trots sina skador!
hoppas han och tjejen som körde klarar sig utan bestående skador och att de får bra hjälp att bearbeta olyckan.
var det en singelolycka eller körde de in i något annat fordon?
håller tummarma för att de får komma hem snart!

2014-04-21
osisen
osisen

Vakat hela natten. Trodde aldrig jag skulle vara så glad över att höra min man snarka. Har varit ett tryggt läte inatt.

2014-04-21
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Vad jag menar med att jag inte ville titta på henne var att hon var mest skadad. Hela ansiktet upprivet. Blod överallt. Och det jag menar med att han känner skuld är att han inte kunde förhindra olyckan. Han märkte vad som höll på att hända den där sekunden innan hon och som racerförare visste han att man skulle bromsat men när han högg tag i ratten i den hastigheten så var det redan försent och sekunden senare voltade bilen.

2014-04-21
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Leonora d du är nog lite dum i huvudet. Faktum ör att han precis startat företag som bilmekaniker. Jobbat sedan han startade första april varje dag. Varje dag du från 7- minst 21. Hur vet jag att han inte var otrogen. Jo för den bilen mejade han med igår när jag var på firman och skötte papper. Hur vet jag det mer? För hon är ihop med killens bästa vän och vi också är goda vänner. Hon skulle provköra sin nya bil och det gick åt skogen och faktum är att alla män inte ör otrogna. Din kanske är det. Men inte min. Jag litar på honom till 100% henne till 100% sen är jag tillbaka igen där jag litar på min man igen att ingen frestelse skulle han vika sig för.

2014-04-21
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Vet precis vad du går igenom, fast det var inte min nuvarande. Hoppas du också får sova lite i natt och tur i oturen, en skyddande ängel fanns med dom! Vem var den andra tjejen? STOR KRAM TILL ER!

2014-04-21
jessicamalin
jessicamalin

Var han otrogen med den andra tjejen eller? Förstår inte riktigt, skönt att han klarade dig i alla fall..

2014-04-21
batgirl
batgirl

En skyddsängel hade de båda så här under påsken. Hoppas att din man återhämtar sig snabbt. Styrkekram åt er båda❤

2014-04-21
Josefine S
Josefine S

Usch. Ta hand om dej själv också nu. Glöm inte bort det. Kram

2014-04-21
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...