App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Idag började jag min magdagbok

laddade ner en suverän app. Där kan man för varje dag lägga in anteckningar och det kommer upp tid osv. Jag skriver upp allt jag äter och hur min mage reagerar. när ja bajsar å hur det fungerar... ett jäkla skrivandr men kanske hittar jag nåt som ger en förklaring .. kännr rmej som en besatt me n just nu e min mage ett handikapp.. vill inte ha det så resten av livet

2014-04-18
osisen
osisen

förstod nästan det. men drt blir ju lite av en matdagbok åxå förutom den lilla detaljen att jag inte behöver veta kalorimängden.
har ju gått ner mina kilon tack vare problemen med magen så ;-)
inget ont som inte för nåt gott med sej :-)

2014-04-19
osisen
osisen

Oj förlåt trodd du skrev maT dagbok :p

2014-04-18
Beckiiz
Beckiiz

diaro heter den. sökte på dagbok å då kom dem upp som alternativ.
behövde nåt som jag kan skriva i ofta å få med tider å datum så jag kan försöka hitta ett samband med mian problem å det jag äter.
Nu kanske jag aldrig hittar något men då har jag iaf försökt.
sen provar jag ju olika mediciner å sånt för att hitta något som kanske fungerar där å då e det ju bra å skriva upp å kunna se i anteckngarna om det skett förändringar. sånt ka ju vara svårt att se annars.

2014-04-18
osisen
osisen

Igår började jag skriva matdagbok :) laddade ner en jätte bra app som räknar dina kalorier. Du skriver vad du vill gå ner och vad du väger så räknar den ut resten, helt suverän ☺️ Myfitnesspal heter den.

2014-04-18
Beckiiz
Beckiiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...