App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svärföräldrarna

Är jag tvungen att träffa dom? Finns de lag på det att jag måste träffa dom med min barn? Isf hur många gånger å hur ofta per år? Helst vill jag aldrig träffa dom.

2014-04-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Tråkigt att det e som det e men som många skriver tänk på barnets rätt till en relation med sin släkt. Sen om dom utsätter barnet för fara så e det en annan sak men många gånger hör man om föräldrar som inte gillar den å den personen å då få inte barnen heller ha kontakt med den. Själv drar jag tyvärr inte jämnt med svärmor å svägerskan jämnt å inte sambo heller, dom klampar på å tror sig ha rätt att bestämma för att dom e farmor å faster, senast nu gällde det kläder, men jag tänker att dom älskar dottern å jag själv som inte ha så bra kontakt med mina äldre släktingar då dom inte vill vill ju att dottern ska få det. Men påpekar när dom pratar om sin rätt som farmor å faster till dottern att det inte finns nåt sånt men dotterns rätt till dom å att det jag å sambon säger å bestämmer e det som gäller.

2014-05-01
ica_86
ica_86

Nej ingen juridisk rätt, men det är ju tråkigt om dina åsikter om svärföräldrarna ska spegla ditt/dina barns åsikter om sin farmor och farfar. Om barnet inte far illa i deras sällskap tycker jag att man ska vara väldigt ödmjuk som förälder och sätta barnets bästa framför sitt eget.

Jag har ingen kontakt med mina svärföräldrar idag, men det är på min mans initiativ. Dock gjorde jag tidigare alltid mitt bästa för att inte stå i vägen för min mans relation med sina föräldrar, och fick svälja mina åsikter många gånger. Då hade vi inga barn.

2014-04-17
ChildofJune
ChildofJune

Jag hoppas att hon gjort värre saker än köpt en flytväst om du ska hindra henne att träffa sitt barnbarn. Det är inte din relation till henne som är viktig, utan att barnen får en bra relation med sin farmor och farfar. Jag har aldrig haft dn bra relation m min svärmor. Hon har varit riktigt elak mot mig. Men trotts det har jag sett till att mina barn fått en jätte härlig relation till sin farmor och farfar, vilket jag inte alls ångrar då jag ser kärleken mellan dom. Jag undviker att träffa dom så långt det går. Min man har alltid varit på min sida men vi ville aldrig att barnen skulle bli lidande pga vår relation.

2014-04-17
emcb
emcb

kan du prata med din svärmor och säg till henne att om hon inte respekterar det ni säger så får hon inte träffa sitt barn barn?

2014-04-17
Maria Paz1988
Maria Paz1988
Bebis på 13 månader

De skiter i barnets bästa å gör precis som dom själva vill varken jag eller sambon har nått att säga till om. Min sambo håller ju med mig å försökt prata med dom utan resultat. Har hänt massor vet inte äns vad jag ska ta upp. Senaste grejen jag störde mig på va väl att de de ringde mig å frågade vilken storlek bebis har så sa jag storleken då säger hon jag tänkte köpa en flyt väst till bebisen fast att jag sagt att varken jag eller sambon tänker låte henne åka båt när hon e så liten. Senare skickar hon bild på flyt västen hon köpt. Svarade är den till din hund? Hahahahaha

2014-04-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Det är du som förälder som bestämmer vem barnet ska träffa och inte träffa.

2014-04-17
CarroWM
CarroWM
Barn på 1 år och 10 månader

Tack så mycke för svar ❤️❤️ ja de är inte riktigt kloka tyvärr :/

2014-04-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Varför vill du inte att dem ska träffa ditt barn?

2014-04-17
the_jennifer
the_jennifer

Kan dom gå till rätten med det typ?

2014-04-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Jag tänkte mer att har mor & far föräldrar någon rättighet att träffa sitt barnbarn? Eller kan jag som mamma neka farmor att träffa sitt barnbarn?

2014-04-17
Maddafakkaz
Maddafakkaz

Nej varför skulle du behöva göra det? :O

2014-04-16
osisen
osisen

I Sverige finns det ingen sådan lag haha.

2014-04-16
batgirl
batgirl

Mitt barn *

2014-04-16
Maddafakkaz
Maddafakkaz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...