App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF 15 april!

Åh jag vill att den lille ska komma ut nu! Jag har gått ett bra tag nu med foglossning, sammandragningar/förvärkar ett par veckor minst! Den senaste veckan har allt blivit jobbigare, ljumskarna känns som dom ska brista när som helst, har halsbränna hela dagarna för allt som jag äter inget kan lindra, en kraftig illamående som sitter med kraftig värk i magen och upp i halsen men inte spytt något. Rikliga mensvärkar som nästan är värre än dom jag hade när jag väl hade mens, och har även varit total kass i magen.. Har även de senaste dagarna fått ont i ryggen men den värken känns mer som en träningsvärk eller att man sovit illa typ. Nu vill jag att det ska starta ordentligt och att min lille prins/prinsessa kommer ut och gör oss sällskap!! Någon mer som känner igen sig som hade det så innan det startade? Alla svar och tips är välkomna!! :)

2014-04-14
Emma_14
Emma_14

Ingen bebis som tittat ut än, så det blir ännu längre väntan;) va på besök hos barnmorskan idag, gjorde vanlig koll på hjärtslag på bebis mätte magen å pratade lite, fick en ny tid till nästa fredag, men hoppas bebisen kommer ut innan dess!!

2014-04-15
Emma_14
Emma_14

Ja det hoppas jag. Jag fyller själv år den 19 april så det får gärna komma innan dess;) idag har värkarna tilltagit lite mer än det varit innan så jag hoppas verkligen att det är dags snart, dock fortfarande ingen direkt ryggvärk utan bara värk på framsidan så att säga:) håller tummarna!!:)

2014-04-14
Emma_14
Emma_14
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...