App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Prematurbarn

Jag tycker det fattas en tråd i forumet och det är om prematurbarn! Jag födde min dotter den 4 januari 2014, 7 veckor för tidigt. Någon annan som har varit med om det samma och fanns det någon anledning till att era barn kom för tidigt? Min dotter kommentera att jag börja blöda kraftigt och det visade sig att min moderkaka lossna och att jag hade havandeskapsförgiftning, vilket ledde till att de fick plocka ut henne 7 veckor för tidigt.

2014-04-13
Fiddelifia
Fiddelifia

jag fick min son vecka 27+3, dom vet inte heller varför han kom så tidigt men han föddes helt frisk och nu har han växt ikapp ingen lägger märke att han är prematurbarn :)

2014-07-05
Saraalayyan
Saraalayyan
Barn på 2 år och 4 månader

det finns en jätte bra grupp på Facebook om du inte redan är med där? min dotter är född 8 veckor för tidigt pga havandeskapsförgiftning. 1490g och 41 cm. hade en helvetes neoresa med lungkollaps, reflux och apneer. hon höll även på att dö hemma så jag fick göra hrl på gräsmattan hemma. men nu är hon 9 månader okorr men nästan ikapp sin okorrigerade ålder i både utveckling och storlek:)

2014-04-13
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...