App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips? 😀

Någon som kan ge bra tips på vad man som familj kan göra till sommaren? Lite billigare alternativ då vi inte är så jätte rika 😛

2014-04-10
Beckiiz
Beckiiz

Ungen som vet vad campingen på skarasommarland kostar?

2014-04-10
Beckiiz
Beckiiz

Tack för tipsen :) hon är bara 1,5 nu :p

2014-04-10
Beckiiz
Beckiiz

Vet inte hur stora barn du har eller var ni bor men utflykter av alla slag? Ta med picknick? Dagar på stranden? Minigolf? Skattjakter? När vi va små kunde mamma gömma godis eller fika i skogen och gav oss en karta så fick vi leta. :) Sen kan man ju åka till djurparker, Liseberg, gröna lund, badparker, havets hus. Beror ju på hur gamla barn ni har osv :)

2014-04-10
jessicamalin
jessicamalin

Tack för ditt svar :) ja splänge man är med familjen så ör allt bra. Skulle gärna vilja till någon camping eller så typ en helg. :) annars tänkte vi med någon utflykt tillsä stranden eller skara sommarland :)

2014-04-10
Beckiiz
Beckiiz

Beror på vart ni bor, men det finns ofta marknader att gå på å många har tivolin också i samband med det. Sånt brukar va mysigt. Utflykt till stranden med picknick, de e billigt å mysigt. Vi tänkte själva ta en heldag på Kolmården (men det va inte direkt så billigt som jag hade hoppats på när man räknar in bensin, mat å inträdet), men med foglossning vet jag inte om jag kommer klara av det. :-( Man kan ju leta efter en mysig stugby som har strand, minigolfbana å annat roligt i närheten å sova över där. Det behöver inte bli så dyrt. Tror att så länge man e tillsammans med sin familj med ett gott humör så blir allt mysigt som man hittar på.

2014-04-10
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...