App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Födelsedagspresent - dejtat 2 månader!

Hej Liberosar. :) Träffat en trevlig kille i över en månad nu och snart fyller han år. Men det här med att fylla år i början av dejtandet eller förhoppningsvis det blivande förhållandet är ju jätte knepigt. Först tänkte jag köpa shrekfilmerna, alla fyra. (Interngrej.) Både kul och inte för seriöst men tror han har de. När han fyller år har vi dejtat i exakt 2 månader. Han är en generös kille med en större plånbok än en ensamstående jag så jag måste ändå tänka lite på pengarna. Fast jag skulle vilja ge honom månen om han önskade sig det. Men jag fundera på en spastund med en middag på ett hotell här. Inte allt för dyrt och det innefattar ju oss båda så vi får en helkväll men är det för seriöst? Är det för mycket? Han blir nog glad för vad som. Skulle kunna stå där i sexig underkläder och en hemma lagad middag med. Men ska man köpa något litet? Ska man köpa något skämtsamt? Eller är det bättre med en present än en spa/middag? Och vad ska jag köpa då? Hjälp. Jävla ny dejtande som gör det så svårt. ;)

2014-04-09
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

Blir ingen spakväll spakväll.
Man får bubbla x antal minuter och sen käka middag på hotellet för en summa. Sen får vi snällt lämna stället. :) Men kan hålla med dig.
Bara det att vi har hittills bjudit varandra på middag eller lagat mat tillsammans varje gång.
Men en middag och en liten present då. :)

2014-04-09
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

Jag hade ju tyckt en spakväll hade varit lite väl efter 2 månaders dejting... Shrekfilmerna och att du lagar en god middag med lite levande ljus tycker jag räcker. Eller att du bjuder han på en schysst restaurang och sen bio. Plus shrekfilmerna:)

2014-04-09
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...