App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Börjat äta på nätterna

Hej alla kloka mammor! Min son har sovit hela nätter utan att äta sen han var två månader ca, mellan 20-08 har han sovit utan avbrott. Nu den senaste månaden så har han vaknat och varit hungrig och velat äta var tredje timma minst på natten, inget funkar förutom flaskan! Får honom inte att somna om utan mat, har verkligen provat allt! Börjar bli av med hjärnan känner jag när man är van att få sova och nu inte får det. Blir han inte mätt på dagarna? Fas? Tycker han äter hela tiden på dagen. Han får ersättning på morgonen, gröt vid tio, ersättning, burkmat/hemmalagat, ersättning, gröt/puré, sen välling blandat med ersättning vid läggdags. Tycker att han borde vara mätt så han sover? Någon som har något tips på vad man kan göra?

2014-04-09
Kallunkan
Kallunkan

Okej tack det ska jag göra! Inatt så sov han lite bättre faktiskt. Han somnade vid åtta och vaknade klockan tolv och klockan ett men fick honom att somna om utan mat, sen vaknade han sex så det känns som en liten seger :D

2014-04-10
Kallunkan
Kallunkan

Kom ihåg att ge lite olja på sked eller i maten. Ökar energiinnehållet och bra för magen

2014-04-09
solskensmamman
solskensmamman

Ja jag har matat järnet hela dagen idag så får vi se:p han fick först två dl välling till kvällen som han svepte så gjorde en till flaska med en dl välling blandat med ersättning. Hoppas han kan sova, det behöver vi alla!

2014-04-09
Kallunkan
Kallunkan

Kan tillväxtperioder hålla på så länge? Eller kanske är en kombination av allt. Utveckling, han sitter själv o försöker krypa, kan säga mamma och fattar att saker har samband. Tillväxt sen tänder på g :p mycket på en gång kanske.

2014-04-09
Kallunkan
Kallunkan

Min son sov hela nätter i 3 månader, sen slutade han med det och vaknade varje natt flera gånger tills vi sluta Amma :) har inger bra tips tyvärr :/

2014-04-09
Joohannaa
Joohannaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...