App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hypermesis gravidarum någon mer som har?

Hej! Jag är just nu i vecka 25 och har mått illa och kräkts sedan vecka 5-6. Jag äter massa mediciner för att få behålla mer näring. Jag har åkt in och ut på sjukhus för att min kropp inte får behålla tillräckligt med vätska och näring. Sedan vecka 8 har jag varit sjukskriven och jag kämpar varje dag med att behålla så mycket jag kan för bebisens bästa. Någon mer som upplevt samma eller liknande? Har ni tips på mediciner, mat som bör undvikas eller är bra. När släppte det för er?

2014-04-09
Jenny
Jenny

Jag hade de från v 8-18 och fick lergigan Comp utskrivet men de hjälpte inte, spydde som en gris ändå i genomsnitt 8-9 ggr om dagen! Måsta alltid ha med en påse i jackfickan. De som jag tyckte lindrade för mig var iskall Cola (gärna legat i frysen ett tag) och fick tipset av läkaren att riva ett knallgrönt äpple och riva de grovt och låta stå framme och bli brunt! Hjälpte ibland :) hoppas de släpper för vet vilket helvete det är!

2014-04-10
lajjsa89
lajjsa89

Jag åt nästan bara kall mat som inte luktade typ smörgås och yoghurt jag gick aldrig behålla frukosten men på fm gick det bättre och kvällen middagen stannade sällan oxå så försökte äta mest när det gick som bäst

2014-04-09
Idussen
Idussen

Hade det jättejobbigt under min andra graviditet. Blev lite bättre när jag undvek all stekt mat. Färsk frukt och grönsaker fungerade bäst för mig.

2014-04-09
Qramizz
Qramizz

Usch jag mådde oxå konstant illa. Men behövde inga mediciner. Men is glass kan jag rekommendera. De va de enda jag fick ner när de va som värst. Och röda vindruvor :) hoppas de blir bättre för dig.

2014-04-09
Beckiiz
Beckiiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...