App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer som har det så här ??

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1,5 år och vi har det jätte bra. Och vi väntar nu på vår lilla skrutt som ska komma i maj :) Men min pojkvän sitter på en chefs roll vilket gör att han jobbar väldigt mycket och han älskar verkligen sitt jobb. Men han pratar bara om jobb och han är verkligen jobb skadad och jag har sagt till han att han absolut inte får prata jobb på helger eller när han kommer hem. Om hans telefon nu inte ringer och det är jobb relaterat då får han självklart ta det samtalet. Men nu har han också några vänner och hans pappa som jobbar för han och hans pappa är jätte duktig på att börja prata jobb fast han har slutat jobbet. Och detta leder till att vårat förhållande blir lidande och jag blir deppig för att vi aldrig får någon tid för oss själva och på helgerna så är det annat som ska göras. Och jag har verkligen försökt förklara för min pojkvän att jag inte gillar detta och vill att han ska lyssna på dom få krav jag har när det kommer till hans jobb men han verkar inte riktigt lyssna. Han märker inte ens själv att jag är deppig eller väldigt frånvarande. Vad ska jag göra ?? Jag älskar han verkligen och vi har det väldigt bra tillsammans det är bara att hans jobb förstör så jävla mycket !!

2014-04-08
Sarathunholm
Sarathunholm

Min man är egen företagare och reser väldigt mycket under året. Detta har han gjort under hela vårat förhållande (12 år). Man får kompromissa och det kommer ju inte som en chock när det alltid har varit så här. Min man ändrades när vårt första barn föddes till det bättre då när han nu är hemma är 100% med oss.

2014-04-09
Qramizz
Qramizz

Vad skönt att se att jag inte är ensam. Pojkvännen pratar fortfarande jobb hemma men det har blivit mycket bättre sen jag pratade med han och förklarade att det är jobbigt att bara höra massa jobb snack. Så förhoppningsvis så slutar han prata jobb när han kommer hem (Om hans telefon inte ringer och det är jobbet då får han självklart ta det samtalet)

2014-04-09
Sarathunholm
Sarathunholm

Japp, så har vi det också men ser det inte som en big deal egentligen.. Sambon och min pappa jobbar på samma jobb så det blir en hel del prat om lastbilarna på jobbet osv osv. Min sambo älskar sitt jobb så man får lyssna på mycket lastbilsprat. :) Att va chef kräver så himla mycket av både chefen och familjen. Prata dock med sambon om hur du känner och att du förväntar dig att han ska vara mer närvarande när bebis kommer! Lycka till

2014-04-08
jessicamalin
jessicamalin

Jag visste att han jobba mycket när vi träffades men nu har det gått så långt att vi har ingen tid för oss själva alls. Utan allt ska bara handla om jobb jobb och jobb. Det är inte nyttigt och speciellt inte när han inte kan koppla bort jobbet.. Han och hans pappa kan prata jobb i flera timmar till och med när vi har planerat att göra något. Ville egentligen bara veta om det var någon mer som var i någon liknande situation

2014-04-08
Sarathunholm
Sarathunholm
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...