App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mår illa när jag läste om våldtäkten på 5åringarna som skett på förskolan

Läste att en manlig praktikant (21år, via arbetsförmedlingen) nu är anklagad för grov våldtäkt på en 5årig tjej. Våldtäkten ska ha skett på fsk!!! Idag kom ännu en anmälan in ifrån ytterligare en flicka i samma ålder. Fy f*n! Som förälder vet jag inte vad jag skulle tagit mig till....

2014-04-07
emcb
emcb

Nej fy, jag kommer svimma. Stackars barn😢😢😢

2014-04-09
Josefine S
Josefine S

Läste nu att det kommit in 7!!!! anmälningar till mot praktikanten. Det är nu sammanlagt 9anmälningar om grov våldtäkt och övergrepp på barn mellan 2-6år. 7av barnen gick på förskolan.

2014-04-09
emcb
emcb

Tyvärr kan man fortfarande utnyttja barn sexuellt även om man blivit könsstympad... Men håller med om att det ändå är ett bra straff! Tyvärr stoppar det inte dom som är riktigt sjuka....

2014-04-09
emcb
emcb

Visst är det fruktansvärt när sånt här händer. 

Man frågar ju sig tusen gånger om HUR det kunde hända. Jag hoppas flickorna och familjerna får allt stöd de behöver.

2014-04-08
osisen
osisen

Klart det hjälper om personen står med i registret :) men om personen inte finns med ger det bara falsk trygghet. Då bara en bråkdel av alla pedofiler är dömda.

2014-04-08
emcb
emcb

Ja de är fan hemskt!! Jag vet vem denna människa är!! Sett han på fb!! Usch .. Fatta inte hur man kan göra ngt sånt mot ett barn.... Och sen jobba på en förskola.. Nu ha han gjort det igen.... Fatta inte hur han kan göra så.. Tycker synd om lilla flickan..

2014-04-08
sebbemalin
sebbemalin
Barn på 3 år och 5 månader

Det stod att förskolechefen inte förstod hur det kunnat hända då det inte finns någonstans att gömma sig... Ja det är verkligen tragiskt! Och det är inte så konstigt att man blir orolig efter något sånt här! Jag tycker också att det behövs fler män inom barnomsorgen men klart tanken och rädslan finns där! Ett utdrag ur belastningsregistret hjälper ju absolut ingenting, bara falsk trygghet!!!

2014-04-08
emcb
emcb

Är oerhört hemskt, och hjärtat gråter, men samtidigt kan jag inte låta bli att undra. Varför har en praktikant lämnats såpas läge ensam med barnen att detta skulle kunna ske? Vart var den ordinarie personalen, som faktiskt har ansvaret för barnen under den tid de är på fsk...

2014-04-08
Kimmsa
Kimmsa

Tyvärr är övergrepp på barn väldigt vanligt. De är lätta offer och lätta att skrämma till tystnad. Därför är det såååå viktigt att vi pratar med våra barn om detta. Din kropp är din egen och ingen annan får röra den på ett sätt som inte känns ok. Det är inte bara fula gubbar utan kvinnor, tjejer, killar, pappor osv som antastar barn. Det enda sättet att komma åt problemet är att barn förstår gränserna och hur viktigt det är att berätta vad som hänt. När någon säger att berättar du kommer jag döda din hamster eller din mamma kommer tycka att du är dum som gjort det här, så tror barnen på det OM vi föräldrar inte innan pratat med dom om detta! Så prata med era barn, självklart på deras nivå!

2014-04-08
emcb
emcb

Sånna människor borde tvångs- kastreras!

2014-04-07
SandyMarie
SandyMarie

Det är så hemskt. Killen har aldrig varit dömd förut! Stackars stackars de små barnen😢 Kan inte ens tänka mig hur de och deras föräldrar mår💔Man blir ju skräckslagen, snart är det dags för min lilla att börja på dagis. Vågar man verkligen lämna det dyrbaraste man har till främmande människor?! Sånna äckel borde inte få leva. Det värsta är att denna kille kommer som max få ngt år som straff sen är han ute igen.

2014-04-07
Josefine S
Josefine S

Han hade inget i belastningsregistret.. Helt jävla sjukt..ska man inte ens kunna lämna sina barn på dagis längre utan att vara orolig

2014-04-07
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...