App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När började er småttingar med Bumbostol?

Hej! Min dotter är snart 4 månader, har köpt hem en Bumbostol. Hon är tillräcklig stark i nacke och rygg för att sitta på den. Låter henne dock bara sitta några minuter om dagen nu i början. När började era små med att sitta i stolarna?

2014-04-06
Leway
Leway
Bebis på 15 månader

Åh tack för era svar! Det står mellan 4-12 månader på dem, men kände att dottern kunde börja lite tidigare. Var även orolig över att man kunde skada ryggen om hon börjar använda den för tidigt/sitta för länge. Man blir extra försiktig och är extra nojjig över allt nör det är första barnet 😊. Nu kan vi använda den flitigt utan oro för att det är för tidigt 😄

2014-04-07
Leway
Leway

Klart att det går bra utan en bumbostol men, varför ens svara om du inte haft någon Plumpan?

Jag köpte Bumbostolen till grabben när han var 4 mån och han fullkomligt älskade att sitta i den. Eftersom det är lätt och enkel att rengöra kan du ha med den överallt. På gräsmattan, i sandlådan, på stranden ja precis överallt. Barnet sitter skönt och stadigt och för min son var det toppen då han inte var så förtjust att bara ligga ner. Jag hade med den överallt.

2014-04-07
Fideli73
Fideli73

Givetvis klarar man sig utan en bumbo-stol, precis som att man kan klara sig utmärkt utan babysitter, babygym, bärsele m.m m.m. Men alla barn och föräldrar är olika och för vissa kan det vara till stor hjälp och viss avlastning :) Vår lille grabb avskydde att ligga ner som bebis så han ville helst sitta eller bli buren upprätt. Vi började ha honom korta stunder i bumbo-stol från 3,5 månad. Han var stark i nacke och rygg och kunde nästan sätta sig upp själv innan han lärde sig rulla på mage/rygg. Bara några minuters avlastning och nöjd bebis var guld värt för mig ;)

2014-04-07
sandrapatricia
sandrapatricia

Min dotter har alltid varit stark i nacke, började använda min när hon blev 3 mån!

2014-04-07
Martinaj
Martinaj
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...