App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nidblödning?

Jag ska enligt uträkning få min mens på torsdag men igår fick jag en minimal blödning, bara på pappret när jag torkade mig.. Började som lite beigeaktigt o sen ljustäta, idag ingenting. Har en lätt mensvärk men inte alls som vid mens.. Haft galet ont i bröstvårtorna men börjar lugna sig nu. Kan detta vara ett "bra" tecken eller vad tror ni? Nån med erfarenheter att dela med dig sig av? :) Kanske bör lägga till att min ÄL var runt den 25 mars..

2014-04-06
Knasfian83
Knasfian83
Barn på 2 år och 3 månader

Några av våra bästa vänner väntar smått till sommaren, hon är 27 så känner mig lastgammal hehe. Men det är ju som du säger, man måste ju träffa pappan med.. annars kan det va lite svårt :P

2014-04-08
Knasfian83
Knasfian83

Jag vet... En av mina närmsta vänner har tre döttrar och den äldsta är åtta... Men det är ju mycket som ska klaffa. Träffade min man för tre år sen och vi gifte oss i somras. Svårt att bli gravid innan man träffat pappan till sitt barn :)

2014-04-08
SysterEmma
SysterEmma

Aha, där ser man :) Skönt att inte va ensam i denna situation iaf... känner mig många gånger gammal som är över 30 o inte har smått ju :(

2014-04-08
Knasfian83
Knasfian83

Nä, det är första. Blev 31 i februari :)

2014-04-08
SysterEmma
SysterEmma

Vi sitter i samma sits ser jag, fyllde 31 nu i mars så klockan tickar :P Har ni några barn sedan innan eller första för er med? :)

2014-04-08
Knasfian83
Knasfian83

Ja, är man 31 har man heller inte all tid i världen på sig. Däremot försöker jag hålla mina ägglossningar hemliga för min man, så behöver inte han veta när han "måste" prestera. Försöker ha sex så ofta som möjligt när vi båda kan, både för att vi gillar det och för att försöka tajma in ägglossning nån gång utan att han ska bli misstänksam ;)

2014-04-08
SysterEmma
SysterEmma

SysterEmma: Ja, det förstår jag verkligen. Nackdelen med att försöka tajma in ÄL hela tiden blir ju att det spontana försvinner o sexet snarare bli nå schemalagt, inge bra de heller.Alltid är det nåt, så slappna av och ta det som det kommer är ju egentligen lättare sagt än gjort :(

2014-04-08
Knasfian83
Knasfian83

Det där med att få tid att tajma in känner jag igen. Jag jobbar natt och maken är frilansfotograf och reser en del. Hoppas på ägglossning kring skärtorsdagen nu, men då jobbar jag natt ett par pass innan dess och går av på torsdag morgon. Då ska man typ klämma in att ha sex när mannen kommit hem från jobbet och jag vaknat. I så fall står det mellan sex eller att laga middag. Får han jobb och ska iväg får jag panik. Då förlorar man ju en hel månad. Svårt att inte stressa upp sig då.

2014-04-08
SysterEmma
SysterEmma

Bara det blir en liten så får han/hon komma när den vill.. dock inte om för länge.. klockan tickar ju så :p Jag har en del jobb framöver som det ser ut så hade inte förvånat mig om det hade tajmat sig mitt i allt dock så man får la se vad som händer hehe. Är ju en förutsättning att man får tid över till att kramas med, blir ju lite lättare då ;)

Vi får hoppas på ett plus för oss snart *håller hårt*

2014-04-07
Knasfian83
Knasfian83

Men man blir ju lite besatt nästan, alla sidor man läser om symptom, flytningar, tips och trix :P Så jag kan inte heller riktigt slappna av och släppa taget, så jag förstår dig helt!

2014-04-07
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

Vi har inte skyddat oss sen vi fick sonen för snart 11 månader sedan, men vi ville gärna ha dem tätt och var så glad när jag blev gravid i februari. Men fick tyvärr missfall, så nu letar jag efter ägglossning igen. Sonen dröjde det ett år att bli gravid med, så jag hoppas att det tar sig så småningom igen :) 2015-bebis vore ju härligt det med!

2014-04-07
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

McLarsson: Hur länge har ni försökt?
Jag slutade med pillren i november o jag e den mest otåliga på den här planeten o vill att allt ska hända direkt. Blir tyvärr inte bättre av att PMS visar nya symtom var och varannan månad. Ett tag hoppades jag o letade verkligen symtom i allt men börjat tröttna nu o tänker att det aldrig kommer ta sig suck. Händer det inte ny, händer det aldrig... Typ. Kanske det bästa jag kan göra i nuläget egentligen för att inte stressa upp sig och hetsa på, då funkar det ju inte alls.. Gubben e grym på o hålla sig lugn, blir nästan avis på honom för de :p

Jaja, bara o njuta vidare i sänghalmen (inte alls fel dock) ;)o se vad som händer men har nog ändå mest tänket att Tant Röd dyker upp, känns som det bästa.

2014-04-07
Knasfian83
Knasfian83

Tråkigt :( här har vi också gett upp hoppet om en 2014-bebis :(

2014-04-07
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

Åter igen kroppen som bråkar, nu är mensen igeng.. 3 dagar för tidigt... SUCK

2014-04-07
Knasfian83
Knasfian83

Hej!

Med min andra dotter fick jag nidblödning, Kände att det rann till lite när jag jobbade, kollade och hade en liten fläck i trosorna, sen fick jag inget alls efter det.. visste direkt vad det handlade om. Hoppas ni det är det samma för er!

2014-04-06
SandyMarie
SandyMarie

Var nyss på toa o nu har det kommit lite ljust igen, ljust ljust som jordgubbssaft eller nåt... Sorry för liknelsen

2014-04-06
Knasfian83
Knasfian83

Får helt enkelt vänta o se o hålla mig ifrån o testa så länge som möjligt (hur det nu ska gå) haha

2014-04-06
Knasfian83
Knasfian83
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...