App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid med spiral:(

Och så igår i duschen rakade jag mig som vanligt där nere. Skulle tvätta lite. Känner något kletigt. Har haft rosa flytningar ett tag så trodde det var de. Tar upp handen för att skölja bort. Ser det är något annat. Tittar noga. Och där är ett foster. Blir så rädd men kollar igen ochja. Jag såg rätt. Ingen tvekan. Slänger av det på golvet och rusar skakandes ut ut duschen för att få tröst av min man. Han undrar om jag var säker. Går in och kollar och sköljer bort. Kommer ut och håller om mig. Höll om mig hårt hela natten. Satte in spiralen för månader sedan och då var vi redan i valet och kvalet om vi skulle testa se om det blir nått barn. Eller vänta ett år. Vi valde att vänta. Men det gjorde så ont att se vadsom kom ut från mig. Finns på näthinnan hela tiden. Nu sitter man här på akuten:( krav från kvinnohälsovården. Fan vad jobbigt. 0,2 % chans att bli gravid med hormonspiral. Det är säkrare än sterilisering. Ändå var jag med pm detta. Aj vad ont det gör:(:(

2014-04-04
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Hemskt!!! Men kom ihåg - det är inte ditt fel! Absolut inte på något sätt överhuvudtaget, de ären hemsk upplevelse som du måste gå igenom, men det är bortom din kontroll. Så skyll ABSOLUT inte på dig själv vad du än gör.

2014-04-05
Lisasj85
Lisasj85

Gud... Kan inte ens tänka mig hur det känns.. Så hemskt.. Stora stora kramar❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2014-04-04
batgirl
batgirl

Jag har också behövt spola ner ett i toaletten. Så vet hur smärtsamt det är. Dock så va mitt planerat, så slapp ju den chocken du måste fått:( Stor kram till dig!

2014-04-04
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...