App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mikrovågsugn

Kommer på mig själv flera gånger att jag lämnar köket när micron är på. Är sååå nojjig över att utsätta plutt för onödig strålning. Va inte alls såhär nojjig med de andra barnen.. Är ni lika försiktiga när det gäller micron??

2014-04-03
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Jag lämnade också köket när jag var gravid och mikron var igång. Säger alltid till dottern att hålla avstånd också, så jag överdriver väl också i så fall.

Och med tanke på allt man kan utsätta sig för och som man utsätts för tycker jag bara det är bra om man kan minska ner på något ;-)

2014-04-03
ChildofJune
ChildofJune

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10216864.ab

Letade lite snabbt upp en artikel om detta, KAN vara denna jag läste i en vetenskapstidning för många år sen. sen vet jag inte om de har forskat vidare på detta och kommit fram till något annat..

och kanske överdriver jag och är lite extra nojjig men jag ha ett barn med handikapp, jag har mist tre barn i magen och vill gärna undvika att mista en till..

2014-04-03
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Om du känner dig säkrare ifrån Micron än att sitta o krama den så tyckerja du gör rätt i att springa ut när den går igång, strålning eller ej. Det finns så mycket vi inte vet om de e farligt eller ej. Så de e inget fel om du vill undvika den :)

2014-04-03
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Alltså va? Ska man oroa sig för att strålning och all annan skit så får man bo långt in i skogen och inte träffa någon! Man kan inte oroa sig och noja över allt! Jag använder mikron flera ggr om dagen och sonen står nästan bredvid och tittar. Mamma gjorde samma, vi har inte tagit skada och inte sonen heller! Nä, oroa er inte för mycket!

2014-04-03
jessicamalin
jessicamalin

Jag vet ju inte hur mycket strålning den släpper ifrån sig, men i nån artikel jag läste drabbades jättemånga av missfall vid daglig användning av den..

Men då kanske det räcker om jag håller mig borta en meter bara då:)

2014-04-03
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Jag hade ingen aning om detta, så mitt svar blir nej.

2014-04-03
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Så länge barnet inte är närmre än 1m så är det ingen fara. Det är vad jag har fått höra. Vi har vår micro högt upp :)

2014-04-03
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...