App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hyra babyskydd på Mölndal sjukhus

Är det någon som vet om man kan hyra babyskydd på mölndal? På NTFs hemsida står det bara info om att hyra babyskydd på östra.

2014-04-02
the_jennifer
the_jennifer

Håller med dig, skulle aldrig få för mig att köpa begagnat då det, precis som du skrev, inte alltid syns utanpå om det är krockat eller skadat. Låter smart att fixa skyddet innan, skönt att slippa tänka på det på bb :)

2014-04-04
Josephineback
Josephineback

Man ska inte köpa bilstolar begagnat från människor man inte känner eftersom det inte behöver synas utanpå om stolen är krockskadad.

NTF hyr ut babyskydd i 9 mån för 400kr, och det tycker jag är bra pris. Jag har önskemål att föda på östra och då är det inga problem med att hyra babyskydd där via NTF men jag kan hamna på mölndal och var osäker hur de hade det där. Det är kanske bäst jag åker in till NTFs kontor och hyr ett babyskydd innan förlossning.

2014-04-03
the_jennifer
the_jennifer

om du bara vill hyra i kortare perioder så finns veckor och halvårslösning på babyproffsen vill jag minnas..

du kan inte köpa en billig på blocket som du sedan säljer vidare?? vissa ligger ju på en 500kr, nu vet jag inte vad det kostar att hyra än men det antar jag kan bli dyrt i längden..

2014-04-03
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Jag har ingen bil men vill ändå ha ett babyskydd när/om vi ska åka bil. Därför vill jag inte köpa nytt utan att hyra är det bästa alternativet för mig. Men tack ändå för tipsen.

2014-04-03
the_jennifer
the_jennifer

Som smalins här ovan skriver. Vi har en duologica 2, och vår yngsta har haft den från förlossningen tills i förrigår. Han fyller 4 i juli. Helt klart värt pengarna. Isofix som är ett måste för oss, klick in bas. Och som nämns har den hjul. Så på släta underlag som inne i butiker kan man köra den som en sulky.
Jag som vart snittat och inte får bära för tungt kunde utan problem köra runt på vår nyfödda son.

2014-04-03
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

tipsar om att köpa akta cracos bilbarnstol duologica 2 som du använder från nyfödd till 18kg Alltså behöver du inte köpa någon ny efter babyskyddet...! Den har hjul också så du behöver inte bära ditt barn i alla situationer!

2014-04-02
smalins
smalins
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...