App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner mej aningen nedstämd. .

Fick svaret från läkaren idag. Tyvärr hittar de inget fel på min mage :-( Det innebär vad jag förstår att jag får nöja mig med diagnosen ibs. Jag vet att jag e lååååååååångt ifrån ensam om detta men det känns ändå skit!

2014-04-01
osisen
osisen

Har provat lchf under ä några månader (3) . Gjorde ingen skillnad för magen.
kan verkligen inte relatera magproblemen med något jag äter. jag blir liksom dålig av allt just nu. idag har jag ätit en banan på jobbet... fick ont.. när ja kom hem (vågade inte äta mer på jobbet)åt jag wokade grönsaker och lättstekt kyckling.. ingen stekyta alls egentligen.. å de wokade grönsakerna var inte heller hårt stekta..
men nu har jag ont i magen.. äter helt mjölkfritt just nu då jag skall utesluta mjölk men har absolut inte märkt någon skillnad å har varit utan mjölk en vecka nu..
känns som OM jaf ska hitta vad min mage inte tål så måste jag gå igenom varenda liten sak. kommer ta en evighet.

fick ju en medicin egazil som skulle hjälpa mot det jag har problem mef men efter jag började med den blev det ännu värre med dålig mage å då e den tabletten för att sakta ner tarmens arbete.. man ska alltså inte få den effekten jag fick.

känns så hopplöst men jag e tacksam för allt ni skriver å jag läser å tar till mej allt.Vill verkligen inte ha det såhär..

2014-04-03
osisen
osisen

Citronsyra i maten kan orsaka läkande tarm, eksem och många andra ortevliga saker.

Jag har oxå förstörd mage, läkarna säger bara att det är stressrelaterat och gör inget mer. Men dom vägrar skriva intyg att det är stress, då är dom inte lika säker längre.

2014-04-03
burtonmamma
burtonmamma

Proviva typer hjälper inte det bryts ner innan det når tarmen däremot ska fitline funka jag har inte testat själv. En sak jag vet funkar på mig när jag har ett skov är att ta vätskeersättning,, det stoppar diarréerna iaf.

2014-04-03
Helbeng
Helbeng

Men ger inte citronsyra mer astmatiska reaktioner?
alltså att man reagerar på möglet typ.. men det kanske kan påverka magen också..
ska lägga allt på minnet å prova en sak i taget..

2014-04-03
osisen
osisen

Många får problem av citronsyra som används som konserveringsmedel i mat.

2014-04-02
burtonmamma
burtonmamma

jag har testat typ proviva å alla såna där saker man hittar på ica i kyldisken som ska vara bra för magen.. men jag märker ingen skillnad tyvärr.. i övrigt har jag inte testat nåt. det är först nu som drt blivit riktigt illa. innan har det varit i perioder å då främst när jag skulle åka iväg eller göra saker men nu har det krånglat mer eller mindre konstant i 1,5 månad.. har inte gått en dag utan illamående ont i magem eller diarre.

2014-04-02
osisen
osisen

vart hittar man den här aloe produkten?
jag e villig å prova allt... vill verkligen inte ha det som jag har det nu...

2014-04-02
osisen
osisen

ja den senaste tiden har jag haft jätteont såfort jag äter spelar ingen roll om det e godis fet mat sallad kokt eller stekt. får magknip.. diarré framför allt.. å jag mår fruktansvärt dåligt av att bajsa på andra toaletter än min egen å med diarré är det 100ggr värre .
sen har jag ett illamående som ligger å pyr.. vissa dagar värre än andra. de dåliga dagarna känns det som jag ska spy när som helst om jag äter, spyr dock aldrig. sen får jag som en klump i magen så det e svårt å svälja ner maten.

vill inte längre åka hem till folk och hälsa på å vill absolut inte äta borta längre. bara tanken på en fika ger mej ångest.

ibland går jag å lägger mej typ kl 7 för å slippa va vaken med magknip å bråkig mage å illamående. känner mej som världrns tråkigaste människa.

har inte provat aloe grejen men ska absolut prova.
tabletterna jag fick från läkaren har ja nu testat i två dagaf å nu e magen ännu värre... :-(

känns hopplöst just nu..

2014-04-02
osisen
osisen

Vad har di för 'symptom' då? Har också problem med magen

2014-04-01
1katarina1
1katarina1

jo det e klart.. det kan alltid vara värre ;-)

2014-04-01
osisen
osisen

Nu vet inte jag riktigt vad det är? Men du får se det som att det kunde varit värre. Det kunde varit cancer..

2014-04-01
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...