App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tipps på resa inom Sverige för barnfamilj våren -14

Vi vill hitta på något med barnen. Bo på hotell, finare stuga ca 2nätter. Någon kul aktivitet på dagen som ger något för hela familjen. Inte längre än tre timmar med bil ifrån Gbg. Har ni någon kanon bra idé? De flesta parker är fortf stängda såsom djurparker, nöjesparker osv. Finns det någon bra naturupplevelse tex?

2014-03-31
emcb
emcb

I Borås har vi ju också Leos lekland kanske kan vara kul:)

2014-04-02
Jeanette199
Jeanette199
Barn på 2 år och 5 månader

och navet! Vi var där i mååånga timmar en regnig lördag.

Scandic har bra hotell med bubbelpool i tornrummet, och barnen får bada där (gratis!)

2014-04-02
solskensmamman
solskensmamman

annars om ni vill han nära hem - Borås.

SOm tidigare tipsat om: djurparken, stadsparksbadet, lekplatsen vi badet eller Vid Ramnakyrkan (museum). Textilmuseet är bra med!

2014-04-02
solskensmamman
solskensmamman

Vi brukar kolla coop hotellpremie - var man kan bo bra och billigt. Bra pris på 2 nätter!

sen kan man ju testa Helsingborg, på väg dit så kan man stanna i ängelholm och gå i hembygdsparken (gratis) med stor lekplats och djurpark + järnvägens museum (entre 50 kr per vuxen, barn gratis) öppet 10 -16 med utställning och lekrum på ovanvåningen. Mina gillar att åka "låtsaståg" i Locomotion eller vad det heter... en slags filmvisning om hur det var förr, där bänken man sitter på rör sig litegrann.

Väl i Hgb (dagen efter antar jag om man inte är gjord av överskottsenergi) kan man åka färjan till Helsingör i Danmark eller ta tåget vidare till köpenhamn (tåg från helsingör eller helsingborg, brukar var billigare att åka via helsingör). Eller ta bilen till skånes djurpark.

I Hbg finns även ett jättefint tropikarium som heter Tropikariet och en park/museum som heter Fredriksdal.

2014-04-01
solskensmamman
solskensmamman

Bo på Scandic Hasselbacken Djurgården. Gå på Skansen!:) fint där året om

2014-04-01
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Finns det några fina skogsparker eller andra fina upplevelser som funkar i april? Behöver inte vara de typiska barnfamiljsaktiviteterna. Vi cyklar gärna tex, utflykt i skog och grilla....

2014-04-01
emcb
emcb

Vi vill åka denna veckan. Har googlar ihjäl mig men allt öppnar ju i slutet av april eller början på maj. Vill inte bara bo på hotell och tex gå på busland.... Vill göra något mer ovanligt, semesterkänsla....

2014-04-01
emcb
emcb

????

2014-04-01
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...