App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tycker ni det är ok?

Idag var jag och gjorde cellprov igen. E ju i v 30 och dom följer mig pga att jag har grad 3, allvarliga cellförändringar. Så nu ska man vänta men de lovade att skicka proverna på snabbsvar, så jag får svar inom en vecka. Om det är oförändrat väntar de att göra nåt till efter förlossningen. Å vad jag hoppas.😥 Nu till det jag undrar. Läkaren som tog mitt cellprov idag var en Riktig Hagga. Hon var så arg och sur och snäste av mig hela tiden. Min mamma var med och hörde allt, så de e inte bara jag som e känslig pga hormonerna ;) Jag kan ta att inte Alla är proffsiga Men Detta var en riktig häxa. Jag påpekade att det gjorde väldigt ont vid min förra undersökning och förklarade att jag var orolig pga det. (Det var inte denna läkaren förra gången) Då sa hon, på ett väldigt surt och irriterat sätt: Det är mycket svårare att komma åt när man är gravid för man är mer svullen inuti då. Och sen är du ju rättså överviktig i dig själv med. Jag blev helt paff. Vägde iof lite mer än "normalt" när jag blev gravid men hade ändå lyckats gå ner 13 kg. Så var rätt nöjd med det. Så jag svarade ok, det är jag kanske men inte så att jag tycker att det är något du behöver ta upp. Ja menar om jag hade haft kraftig övervikt eller nåt kunde jag förstått. Sen fortsatte hon och tog tag i mit överben, ovanför knät och sa klart du är överviktig, du är rättså "rullsig" om låren 😦 jag blev jätteledsen och då brast det. Jag började gråta. Allt hon sa till mig idag sa honmed en nedlåtande och irriterad ton. Jag kände ju inte direkt för att blotta mig inför henne efter detta. Jag tyckwr inte att degta var ok. Hon hade kunnat förklara detta på ett mycket finare sätt med en mildare ton. Det som hör till är att hon var Mycket tjockare än mig.

2014-03-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Nej fy.inte okey.

2014-04-01
JessicaNyberg
JessicaNyberg

Norrlänning- det är inte att hon var otrevlig man anmäler utan att hon kränkte mig som person. En person som söker för allvarliga cellförändringar har det jobbigt nog. Då behövs inga påhopp ang min vikt.

2014-03-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Catpuss- du gjorde rätt som anmälde. å fy stackars henne :( ja egentligen borde man anmäla, för jag vill inte att någon annan stackare ska råka ut för samma sak. Vården borde innebära trygghet. Och speciellt när det rör sig om såna här saker. Å när jag frågade vad som händer Om det nu är cancer i mina cellförändringar så ville hon knappt svara utan snäste då med. Hmm tur mamma var med annars hade jag nog hoppat på käringen ;)

2014-03-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Fy!!!! Nej verkligen inte ok!!

2014-03-31
1katarina1
1katarina1

Ja hon borde ju ha det om hon brukar va sån. Ja de kan man ju göra. Haha ja de va lite kul. Jag sa ja överviktiga e vi nog både du å ja isåfall 😃 hon hämtade en bit papper när jag börhade gråta. Väldigt snällt 😜

2014-03-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Finns tyvärr idioter på fel ställen inom vården. Jag jobbar själv inom vården.. Och tyvärr kan man inte göra så mkt.. Men lämna din synpunkt till chefen på den avdelningen, skriftligt... Hon kanske har fler negativa bedömningar på sig..

2014-03-31
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...