App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tatueringshjälp!

Hej hörni! :) Nästa tatuering är planerad på foten, vad är era tips på text? Vill ha ett budskap som betyder mycket men samtidigt inte är för långt. Ös gärna på med tips! :)

2014-03-30
jessicamalin
jessicamalin

Family first blev det på ryggen, längst upp där nacken börjar nästan! SÅÅÅÅ NÖJD!!! :)

2014-04-01
jessicamalin
jessicamalin

Kul att ni delar med er. Funderar på antingen :family comes first eller: you'll never walk alone... :)

2014-04-01
jessicamalin
jessicamalin

Av alla mina tatueringar har Jag en text på italienska "skönhet är inte allt" är en sån person som inte dömmer folk efter utseendet :)
Jobbar själv innom skönhetsbranschen( frisör/stylist) och för mig kan alla vara vackra spelar ingen roll hur man ser ut

Hoppas du hittar någon text du fastnar för :)

2014-03-31
Barafija
Barafija

Hei.
Har massa erfarenhet av tattueringar och ville bara ge ett tips.
Huden på händer, fötter och ansikte slits/byts ut mer än på resten av kroppen så var medveten om att en del av tattueringen kan försvinna där.
Ska du ha på foten rekomenderar jag så högt upp på fotryggen som möjligt, för ju längre ner på sidorna och mot tårna desto dåligare sitter färgen.

Lykka till ^__^

2014-03-31
LillKakan
LillKakan

Tack för era inspirerande tips! Jag ska knåpa på detta efter jobbet idag! :)

2014-03-31
jessicamalin
jessicamalin

Jag har en på foten som betyder massor för mig, har en sjukdom som ibland medför att jag knte kan gå och hag har ständigt smärta. Den tatueringen lyder one step closer. Enkelt som fan men det är så det är, för varje steg kommer jag målet att bli bättre närmre. Sen har jag ett citat från Disney på insidan av överarmen som åxå beskriver massa jag velat och lyckats göra. If you can dream it, you can do it. Älskar mina tatueringar och de betyder verkligen något

2014-03-30
lillbecca
lillbecca

Nä samma här. Har några lösa idéer men inget som känns perfekt än.. :) Hmm, hur ska jag förklara. Alltså på yttersidan, från knölen och fram mot lilltån om du förstår hur jag menar? :)

2014-03-30
jessicamalin
jessicamalin

Skruttiplutt: Den var ju sjukt bra! Klockren alltså! :)

2014-03-30
jessicamalin
jessicamalin

Bra där! Låter ju kanon. Kanske skulle passa på revbenen? Eller ryggen på dig? Eller har du tänkt något speciellt ställe redan? :) Kul!! Tack för inspiration! Ja, jag har NEVER GIVE UP på nyckelbenen, kvinnlig styrka på kinesiska på ena underarmen, min och min systers initialer på andra underarmen, tro hopp och kärlek på kinesiska på ryggen, en fjäril i nacken. :) Så det har blivit några stycken, nu är det sonens handavtryck och namn som ska upp på axeln och sen klurar jag på en text på foten... :)

2014-03-30
jessicamalin
jessicamalin

Jag har alltid velat ha "you'll never walk alone" i skrivstil på insidan av foten, fotbollsnörd som jag är. Men aldrig vågat eller blivit av :) haha.

2014-03-30
skruttiplutt
skruttiplutt

Vill jag fråga på detta forum är det väl upp till mig? Jag vill bara ha lite inspiration. Har några idéer själv men vill kombinera med andras eventuellt!

2014-03-30
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...