App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

träffat mamsan, lämnat blod och shoppat...

ja idag har jag å mamsanmaria (för er som minns) varit i stan. lämnat blod som vi alltid gör tillsammans och shoppat lite. jag köpte bara tråkiga men behövliga saker. bla en inpackning till håret som skulle vara så himla bra. börjar bli desperat med mitt hår och när det dyra schampot jag köpte funkar så himla bra och verkligen gör synlig skillnad så kände jag att det kanske e värt å kosta på sig på inpackning också. ska bli spännande å testa! sen har jag ju njutit av den fantastiska vårsolen med såklart! helt underbart med en temperatur på runt 16grader.. man klagar inte ;-) nu lagar mannen mat medan jag ligger å knör med barnrn i soffan. de ser på bolibompa å jag skriver här ! ha em fin lördag kväll!

2014-03-29
osisen
osisen

Tack! ska genast beställa :D

2014-03-30
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Ååh precis sådant schampo jag behöver men använder du balsam? i så fall kan du rekomendera något? min hårrbotten är så otroligt torr och det kliar hemskt mycket:(

2014-03-30
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

schampot är för torr hårbotten å mjäll. varje vinter så blir jag så jäkla torr i håret å det blir änna mjälligt å äckligt.. inga stora flagor men man ser det om man letar!!!!! 

hur som helst så köpte jag. Cutrin professional , bio + active shampoo. (149kr på bellbox) Det luktar dock tjära så det är ett stort minus... (känner mej som en flaska whisky.) men eftersom jag använder annat efteråt så sitter inte doften i så länge :P

Å inpackningen jag köpte var Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque (260kr på NK) men det finns på bellbox också men jag köpte dem ju inte samtidigt!

provade inpackningen idag och håret e faktiskt inte alls lika tovigt. normalt sätt så ser mitt hår borstat ut i ungefär fem minuter sen är det som en enda stor tova i nacken. hårstråna typ krullar upp sig trots att jag har spikrakt hår. helt hopplöst men nu har jag gått med håret utsläppt sen i morse å det ser fortfarande nyborstat ut och dessutom inte en enda tova än. kan dra med fingrarna genom det utan att det tar tvärstopp.

2014-03-30
osisen
osisen

Är också nyfiken på vilket schampo du köpt? Mitt hår är hemskt för tillfället:(

2014-03-30
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

tja.. e ja hemma så får inte ja heller va på toa ifred det e därför jag lämnar dem hos pappa och flyr fältet ;-)
Välbehövligt med någrs timmar för sig själv då å då. Det är så sällan man är helt själv så jag försöker att göra det mesta av den tiden.

2014-03-30
osisen
osisen

Det är det :-):-)

2014-03-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...