App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan man ha mens och vara gravid samtidigt?

Jag har en dotter på 15 månader och fick tillbaka min mens i okt-nov. Fram tills januari var den regelbunden och "samma mängd" blod men sen i januari var den den 1v 3d sen och varade inte lika länge samt var inte så rikliga blödningar. I februari kom den samma datum men var mycket rikligare, har inte haft då riklig blödning sedan jag först fick min mens eller efter förlossningen. Denna månaden kom den lite tidigare och är väldigt hoppig, första dagen så var det mycket blod, andra knappt något och tredje lite lagom. Jag har även märkt av mellan min mens att jag har humörsvängningar, äter mer choklad och sött, brösten och andra delar av kroppen kliar, det bildas mer mjölk i brösten trots att det är 7månader sedan jag slutade amma, mer saliv, ständigt hungrig, konstigare drömmar och kissar mycket oftare... säkert något jag glömt. Jag känner så väl igen mig sen sist jag var gravid och jag kan inte hjälpa men att märka att formen på min magen ser misstänksam ut för att inte nämna gaser... men att jag har min mens för mig att tveka... Hoppas det kanske finns någon här som kan hjälpa mig att kanske få lite svar.. tack på förhand.:)

2014-03-28
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Ja fast få inte och vänta på att du eventuellt ska bli gravid med kopparspiral.. Och bli besviken varje gång mensen kommer. För risken är trots allt MINI att du blir gravid, även fast den såklart finns..

2014-04-02
ankan1984
ankan1984

ankan - jag fick info om att det kunde bli mer rikligare blödningar men inte att mensen kunde strula så pass. vi planerar inget just nu då ekonomin inte är så stadig men skulle det ske innan jag tar ut den om 4 år så blir vi självklart jätte glada över det. :) och jag vet ett lillan kommer bli super glad när det väl händer för hon bara älskar barn. :D hehe

2014-04-01
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Ja kopparspiral kan göra mensen strulig. Fick du inte info om det när du satte om den? Hehe, men vill du ha ett barn till och blev besviken så får du ju ta ut spiralen:p Eller som du säger, vänta tills ni har ekonomin för det..

2014-04-01
ankan1984
ankan1984

Jag tog ett test igår och det var negativt. Kan det möjligtvis vara stress kanske och att det är kopparspiralen som får min mens att bli så hoppig?? :/ känner mig något besviken att det inte var positivt, vill gärna ha ett barn till och att det inte ska vara allt för långt emellan dom.. men jag vet också att våran ekonomi gör det svårt.. :(

2014-04-01
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

jaa de kan man men de e jiu inte mens då utan blödningar :)

ta ett test som akka säger :P

2014-03-29
tezzlann
tezzlann
Barn på 2 år

Nej du kan testa ändå! Är ju urinet du testar. Är du gravid så är det positivt ändå även om du har mens. Men är säkert bara kopparn som spelar kroppen ett spratt.. Men kan ju inte undvika att ta ett test om man misstänker att man är gravid bara för att man har lite mkt i sitt liv just ni, så kom igen å testa så slipper du gå och va orolig!

2014-03-29
ankan1984
ankan1984

jag antar att jag är lite nervös för att ta ett test. vi har en väldigt viktig resa framför oss i höst, min svärfars begravning, och jag vill gärna kunna vara vid min sambos sida. Han har sagt att han klarar att åka själv med familjen om jag inte kan åka med men jag känner att jag själv också behöver vara där. jag vill jätte gärna ha ett barn till så jag blir självklart jätte glad om det är så. :) men jag måste vänta tills efter mensen är slut väl för att kunna ta ett test?

2014-03-29
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Sen kan just kopparspiral spela en ett spratt vad det gäller mensen. Men varför tar du bara inte ett gravtest?:)

2014-03-29
ankan1984
ankan1984

Min svägerska hade också mens med sin första.. Åkte in med ryggsmärtor å kom hem med en son.. Så de är inte alls omöjligt.. Ta ett gravtest?

2014-03-29
Carro88j
Carro88j

glömde nämna att jag har kopparspiral.

2014-03-28
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...