App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF september 2014

Hej! Jag och min sambo väntar vårt första barn som är beräknat den 14 september:-) jag har varit riktigt trött, inte kräkts alls men mått väldigt illa, varit riktigt känslig och ibland deppig. Sen har har jag såklart bra dagar också. Eftersom det är vår första barn så skulle det vara roligt och intressant hur ni mår, vilka cravings ni har, bra frågor man kan ställa sin BM och tips då vi aldrig gjort detta förut. Är ni förstföderskor eller omföderskor som ska ha i september?:-) kram på er!

2014-03-27
Jennyselkainaho
Jennyselkainaho

Vet inte hur mycket jag gått upp , får säkert kolla hos BM nästa vecka:-) humöret svänger skapligt, känslig och hungrig typ jämt ;-) RUL nästa fredag och då får vi förhoppningsvis se könet :-D v.20 19+3 nu så halva tiden gjord!

2014-04-24
Jennyselkainaho
Jennyselkainaho

Hur går det för er alla septembermammor?:) Hur mår ni? Har ni gått upp något i vikt? Jag har inte gått upp ett gram än, fast magen och bebis växer. Jag är inte överviktig, men har lite kurvor, och då går man visst upp lite mindre i vikt. Både skönt och lite tråkigt. Hur är det för er? När får ni gå på ledighet från arbeten? Massa frågor nu:)

2014-04-24
ankan1984
ankan1984

Hej!
Jag är 28 år och väntar tillsammans med min fru på bebben som är beräknad den 19 sept. Har varit otroligt trött i ca två månader och varit väldigt kräsen med maten... Jag drömmer väldigt mycket och väldigt konstigt för tillfället och hyn är inte den bästa... Jag köpte ett par mammabyxor på HM. Hade tänkt att jag inte skulle ha andra med med... Mjukisbyxor är sådär lagom hett! Hittade ett par jeansshorts med som var fab. Nu väntar vi på rul 22 april.....

2014-04-01
dalslandstjej
dalslandstjej

Rjellis, ja jag har börjat samla på mig maxiklänningar till sommaren:-) min mage är också ganska stor säger folk. En vecka till och jag får nog inte igen dragkedjan på mina jackor mer.. Min hy var lite dålig i början, fet hy och jätte fett hår! Men nu är det jätte bra med både hy och hår :-) har ni några bra tips på frågor som man kan fråga sin BM?:-) kram på er!

2014-03-29
Jennyselkainaho
Jennyselkainaho

Åh vad kul med svar! Tänk så olika det kan vara:-) ja jag var på UL den 13/3 då vi trodde jag var beräknad i augusti men bm sa då att det var för litet så blev beräknad till september men det var riktigt häftigt att se bebisen sprattla där inne! Känns så overkligt och som tur är ska vi tillbaka i maj:-) jag har redan mage och fått köpt mamma jeans och jag kände en liten rörelse härom dagen. Kändes som en fisk som simmade där inne ^^, jag är väldigt lätt retligt med, haha. Får man fråga vilken ålder ni är?:-) jag blir 24år i oktober.

2014-03-27
Jennyselkainaho
Jennyselkainaho

Här är en till förstföderska. Beräknad till 13 september. Går in i vecka 17 på söndag. Jag har haft en väldans bra graviditet hittills. Har mått lite illa till och från, men aldrig spytt. Dock varit så extremt trött, men det har jag kunnat leva med. Nu mår jag prima, inga jobbiga symtom alls. Har gjort KUB-ul och ska göra RUL om 2 veckor. Funderar fortfarande på om vi ska kolla kön eller inte:) Har inte heller känt av bebisen än, men det är ju lite tidigt än. Inga cravings heller än. Har ni fått någon mage än då?

2014-03-27
ankan1984
ankan1984

jag är oxå förstföderska o beräknade till 14. september. Har spytt mycket så ett tag var postafen min bästa vän och varit riktigt trött. nu känns det bättre igen men denna veckan har jag varit riktigt trött. har inte känt nån spark eller så, har ni? jag är i v16, går in i v,17 imorgon.

2014-03-27
Yellowrock
Yellowrock

Första barnet bf 27 sep :) vindruvor har ja som ja måste ha hemma å djungelvrål:) humöret e inte de bästa å börjat få foglossning redan :/ har mått lite illa någon vecka men de e helt borta nu.. :) bor i halland å ska in på inskrivning i mon :)

2014-03-27
Carro88j
Carro88j
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...