App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vänder sig till mage i sömnen

Jag undrar... Min snart 6 mån bebis har sovit hela nätter (21-07) sen han var 2 1/2 månad. Men för ca 1 vecka sedan har han börjat vakna prick kl 04 varje morgon! Under natten gnyr och gnuffar han pga att han ligger på mage och inte trivs. Måste därför upp och vända tillbaka honom ca 4-5 ggr. Sen kl 4 händer samma sak, men då vill han upp och sen inte sova mer. Är detta vanligt? Eller är han orolig över något? Verkar som om han inte riktigt kan slappna av... :-/

2014-03-27
MaddeTill
MaddeTill
Barn på 3 år

När dom har lärt sig något nytt som att vända sig från rygg till mage så gör dom det även i sömnen, de stör sig själva och vaknar. När min son började krypa kunde han i sömnen ställa sig i kryp position, han vaknade och blev förvirrad och ledsen. Allt handlar ju om utveckling och att utforska omvärlden så inte så konstigt att det stör sömnen när de kommit på något nytt. :)

2014-03-27
emcb
emcb

Min dotter började vända sig runt sex månaders ålder! Idag är hon nästan åtta månader å jag vänder fortfarande henne från mage till rygg då vissa gånger armen är i vägen för henne att bända tillbaka sig!! Jag ansåg att om hon är så stark att hon kan vända sig så kan hon sova så oxå😊

2014-03-27
Cecilia330
Cecilia330
Barn på 3 år och 3 månader

Exakt så gör min sexmånaders också! Sovit hur bra som helst fram tills för nån vecka sen, vänder sig till mage hela tiden, vaknar och vill äta för första gången på månader på nätterna! Jättesvårt att få honom att somna om när man måste vända och dona hela nätterna, tror att det är nån utvecklingsfas?

2014-03-27
Kallunkan
Kallunkan

Min dotter på 3 mån snurrade också rundor innan. Men ordnade ett babynest så hon låg mer inpackad. Detta ledde till att hon inte kunde snurra runt på mage :) utan låg på rygg hela nätterna och sov mycket bättre!

2014-03-27
Martinaj
Martinaj
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...