App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på bärsele?

Är på jakt efter en bärsele, då jag går mycket i skogen med hundarna där det inte alltid går att ta med vagnen vill jag ha en bärsele som är bekväm att bära låna sträckor. Är det någon som har erfarenhet av babybjörns active, synergy eller we? Har hört att active börjar göra ont när barnet väger uppåt 7-8 kg. Finns det olika versioner av samma modell? Kollade på babybjörn WE, den skulle visst lanserats i början på februari detta året men har hittat en begagnad som är ett år. Tips mottages tacksamt, vill veta alla för o nackdelar, även om ni har någon annan modell att rekommendera. / förvirrad men i stort behov av bärsele

2014-03-26
Gosbollen
Gosbollen
Barn på 2 år och 2 månader

jag ville att bärselen skulle vara smidig. är ute och går mycket i byn och skogen, har den inte då jag handlar då det oftast finns speciella shoppvagnar med plats för bebisar.

2014-03-27
KruXet
KruXet

Tack för tipsen! Vad har ni gått på när ni valt bärsele?
Vill gärna ha en med extra stöd för ryggen, vilket finns både i babybjörn active, one, we, synergy bland annat, men vad ska man gå efter? Känns bra med we och one som man kan ha till 15 kg, samtidigt känns en synergy smidigare då den inte är lika stor, vilket kan vara bra om man går o handlar eller liknande när man inte har packat med vagnen.
Vad har ni tänkt på vid köp av bärsele?
Bärsjal har jag faktiskt inte haft en tanke på, men det kanske man skulle överväga att kika på, vad är det för fördelar med bärsjal jämfört med bärsele?

2014-03-27
Gosbollen
Gosbollen

Vi har haft en BabyBjörn active men kände att den inte gick att använda nu när vår son blivit 11 kg tung (11mån). Den har varit jättebra upp till 8 kg men nu blir det alldeles för tungt för axlarna. Så nu har jag köpt en Ergobaby performance och är super nöjd. Använder den dagligen när jag ska in till stan (då på magen), men har även 'vandrat' med den och då haft den på ryggen. Så himla mycket skönare än Babybjörnen!

2014-03-26
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Babybjörn helt klart!

2014-03-26
Beckosh
Beckosh

har en ergobaby så jag är riktigt nöjd med. Brett bälte som sitter bra över höfter, barnet sitter bra, du kan bära barnet framför, på ryggen och på sidan med selen. rejäla axelremmar, man kan justera remmar enkelt.

2014-03-26
cam1982
cam1982

Jag har en ergobaby som jag är supernöjd med, men har ännu bara gått med honom på magen! Upplever honom inte alls tung att bära 7,5kg!! Som tidigare nämnt så verkar grodpositionen vara bra!!!

2014-03-26
Tomtemor
Tomtemor

vi har den billigaste av babybjörn bärselarna och är super nöjd! går att ställa in efter både bäraren och barnet, går även att vända barnet framåt så den får titta runtomkring :) att barnen hänger i skrevet med breda ben är faktiskt bra för deras höfter! min dotter har en glapp höft och har varit till en barn ortoped som berättade detta för mig

2014-03-26
KruXet
KruXet

Babybjörn one älskar jag! Ergonomisk både för dig och ditt barn!

2014-03-26
hhultengren
hhultengren

jag tänker köpa en ergobaby nästa gång. barnet sitter i grodposition och hänger inte i skrevet. gjorde misstaget att köpa en klassisk babybjörn o den var värdelös för både mig och dottern

2014-03-26
Sunsweet
Sunsweet

Jag har använt bärsjal istället. Man kan knyta den så den sitter perfekt för bäraren. Bebis kan amma utan problem. Nör de blir större kan man knyta upp barnen på ryggen istället.. Det är billigare än en bärsele också då man lätt kan tillverka den själv av ett vanligt lakan!

2014-03-26
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...