App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Slempropp..

Tror minsann att slemproppen gick nyss, är i v35.. Men den kan väll återbildas? Hur lång tid tog det för er? Är lite orolig att det drar igång tidigare än beräknat för att jag redan har varit inlagd för förverkar/sammandragningar som stoppades upp. Sambon ska dessutom till Tyskland ett par dagar nästa vecka (med jobbet, samt hämta hem en ny familjebil till oss) är livrädd för att bebben vill ut just då.. Han kan inte ställa in resan heller.. Han skulle gå under ifall han missar att vara stöd åt mig samt se sin son komma ut. Hoppas bebis håller sig inne :)

2014-03-26
94omamma
94omamma

Den kan återbildas. Min bm sa att Slemproppen kan gå flera veckor innan det faktiskt sätter igång.. Verkar vara väldigt individuellt. Min slempropp gick på tisdagen och vår lilla tjej tittade ut på onsdagen. Men då var jag också i v 39+6 :) kontakta förlossning eller bm och prata med dem :)

2014-03-27
Hanfra
Hanfra
Bebis på 13 månader

Snart i v36, är jag :).. Både jag och sambon har otur med chefer verkar det som, min chef tyckte att jag skulle jobba ända fram till BF (inom sjukvården) och min sambos chef förstår inte att han vill vara på hemmaplan och jobba ifall det faktiskt drar igång.. :P

2014-03-26
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...