App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mat inför en resa, 9 månaders babay.

Hej, jag startade en tråd om samma sak tidigare och känner att jag behöver ännu mer tips. Vi reser med Fritidsresor till Egypten om några dagar i 2 veckor. Med oss har vi våra döttrar som då är 9 månader. Min stora oro är hur vi ska göra med maten. Hemma får dom både lagad samt burkmat. Barnmoskan på BVC tyckte att vi kunde mata dom ur buffen, men ta med oss välling,mjölk samt gröt. Någon som varit med om någonting liknande? Hur gjorde ni? Vad har ni för tips om mat och allt annat som följer med resa med baby?   Tack!

2014-03-26
Susan C
Susan C

Bara en undran, klarar burkmat av trycket vid flygplan? Min bvc tant sa att sist fe åkte med burkmat, allt blev kladdigt i resväskan sen.

2014-03-27
CCTang
CCTang

Vi hade med oss gröt till vår kille i den åldern. Annars åt han det vi åt på restaurangerna samt att vi hade konserver med oss, typ fiskbullar.

2014-03-27
Maddjon
Maddjon

Helt klart burkmat. Sedan finns ju Ella's kitchen som är smidiga eftersom de inte kan gå sönder i resväskan och väger lite.

2014-03-27
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Jag skulle Inte våga ge så små barn från bufen. Maten håller ofta inte den temp. som krävs. Jag har varit på många all inklusive hotel så jag vet. Maten är bara riktigt várm direkt när de fyller på annars är det ljummet vilket ökar risken för matförgiftning. Dessutom är det väldigt vanligt att man blir dålig i magen av maten i Egypten. Turist diare.

2014-03-26
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Vi ska snart åxå ut och åka men vår lilla vägrar burkmat så han kommer snällt få käka det vi äter. Vi ska till Lanzarote ska jag kanske säga åxå. Meb precis som du har vi fått höra från BVC att ta med oss gröt och sånt:)

2014-03-26
lillbecca
lillbecca

Jag skulle ta med mig burkmat. Helt klart.

2014-03-26
JessicaNyberg
JessicaNyberg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...