App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan min kost påverka min mjölkkvalite?

Sedan tre veckor tillbaka har jag börjat tänka mer på vad jag äter. Nu håller jag mig ifrån socker, bröd och sånt. Har dock inte tagit bort kolhydrater utan äter det men en mindre mängd. När vi var på vägning i förra veckan, hade han bara gått upp ca 100 gram. Sonen är nu ca 3,5 månader. Jag upplever inte att mängden mjölk är mindre, men jag tänker att den kanske blivit mindre fet eller något sånt? BVC tyckte inte det var konstigt att han inte gått upp mer, så det är väl kanske inget att oroa sig för?

2014-03-26
ElinorI
ElinorI

Jag skulle inte säga att jag bantar egentligen. Jag äter mindre sött framförallt. Tidigare åt jag gärna kakor flera gånger per dag, vilket jag slutat med. Jag har visserligen gått ner 3 kilo, men det jag uteslutit är ju egentligen sånt man ändå inte ska äta

2014-03-26
ElinorI
ElinorI

Du ska inte banta när du ammar utan äta bra och nyttigt. Ditt barn får i sig det du äter så om du utesluter vissa saker ut kosten får inte din son i sig allt han behöver. Däremot behöver du inte oroa dig över hans vikt, de går inte upp lika mkt hela tiden. Var BBC nöjda så är det ok. Men tänk på att äta bra ändå!

2014-03-26
emcb
emcb

Kan tillägga att uppgången på 100 gram var på två veckor. Han brukar ha gått upp mer tidigare.

2014-03-26
ElinorI
ElinorI
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...