App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

älskade sonen

sonen har en autismdiagnos och han har det så kämpigt! Mammahjärtat gör så ont när han mår dåligt! idag är det våffeldagen,det står i kalendern,då Måste man äta våfflor. Så fick vi oplanerat två bekanta på besök som stannade över maten,jätte trevligt tyckte vi. efter två tuggor springer han bort från bordet andas snabbt,gråter av ont i magen och hänger över en hink i sängen. Vår 7åring lider av gräslig panikångest när rutinen bryts.. Oanmälda Besöket va inte ens största problemet, det va att det va glass till kvällsmat! Lillebror var i överlycklig, glass och våffla liksom! Men min älskade stora prins fick panik över detta. Fi vad jag lider med han. Hoppas att det blir lättare för honom ju äldre han blir. Behövde bara skriva av mig lite. Kan inte prata med någon om hans problematik då jag inte vill hänga ut honom som annorlunda..han är ju perfelt på sitt sätt, vår lille utmaning i livet!

2014-03-25
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

Åh vad ni är goa! Det är inte lätt alla dagar men med kärlek kommer vi långt i livet:)

kramar till alla föräldrar där ute! Vi gör ett grymt jobb!

2014-03-27
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

Du låter som en underbar mamma som med så mycket kärlek beskriver din son!

2014-03-26
emcb
emcb

Stackaren, va jobbigt han måste ha det, inte lätt som förälder alla gånger heller.. Lycka till! Och hoppas att ni får bra hjälp så att han får det lite lättare. Styrkekramar 🌺💕

2014-03-26
94omamma
94omamma

Åh stackarn! Jag hoppas att ni får den hjälpen han behöver så han får verktyg för att klara såna situationer i framtiden. Stor kram till er!

2014-03-26
Leiijha
Leiijha
Barn på 2 år och 7 månader

Stackaren det kan inte bara lätt, men du är en toppen mamma!! Och hoppas det blir bättre med honom 💞

2014-03-26
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...