App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

sex, tappar intresset efter 5 min

Är det normalt att tappa intresset för sex efter 5 minuter. Det spelar ingen roll hur skönt det är. Efter 5 minuter är det inge kul längre. Är detta normalt och måste man ha sex för att det ska räknas som ett förhållande? Är mycket för att kramas och kelas men är inte så mycket för att bli berörd i de intima regionerna. Känner mig onormal.

2014-03-25
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Gravid i vecka 38

Eller så behöver nu krydda till det lite. Köp in lite leksaker. Gör nått ni inte brukar. :)

2014-04-01
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Krama. Kela. Säg du vill ha en lång massage men utan sex. Blir otroligt tänd när jag ligger helt baken. Först får man massage. Rygg. Axlar. Så man blir mjuk. Benen. Låren. Sen brukar det sluta med att han masserar rumpan lite. Alltså detta måste få ta lång tid. Vid låren kanske han råkar snudda lite. Osv. Brukar iaf sluta med att man önskar han snuddar lite mer. Men i detta vill jag säga att han får lägga lite mer tid på dig utan att pressa dig.

2014-04-01
Mizzstoltz
Mizzstoltz

(null)

2014-04-01
BillieB
BillieB

Pokie88: Jag har nog alltid känt så mer eller mindre. Att själva penetreringen inte riktigt är min grej, en liten stund kan det vara skönt sen blir jag less.

2014-03-28
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Jag är lite som dig, sedan jag fick mitt tredje barn, har jag ingen lust alls. Kanske känner för det liite i början, men tappar lusten väldigt snabbt. Tycker sex är en viktig del utav förhållandet så jag har ju sex ändå, men hoppas på att det ska vara över snabbt, så vi kan mysa i soffan istället.

2014-03-25
SandyMarie
SandyMarie

Jag har aldrig varit jätteintresserad av sex eller gillat långa kärleksakter men nu på slutet har det blivit värre. Däremot kan ag kramas och kyssas en hel natt.

2014-03-25
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...