App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tredje barnet. hur var graviditeten för er?

Kan inte säga att jag tyckte de va så jobbigt de förra två gångerna. jag kunde jobba på. så tredje gången då nu. och jag mår så fruktansvärt illa hela dagen igenom! vill bara ligga i fosterställning tills detta är över! o då e ja bara i v8+5 (v9).  blir de värre o värre för varje gång eller de e bara så olika de e.. blir inte bättre av att jag har kräkfobi. bölar alltså och ropar på mamma varje gång ja kastar upp :P (vuxet eller hur ? ;) )   så hur har de/är det för er med 3an?

2014-03-25
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Hoppas hoppas!! Veckorna går såå sakta :/

2014-03-26
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

åå..hoppas på att de lugnar ner sig efter v12 då :( för detta var inte jag alls berädd på :( blir väldigt yr när jag åker till skolan klarar typ 2h där o sen hem igen :( all mat är bara blä. vill så gärna klara av skolan och graviditeten samtidigt :( var ju planen att man skulle göra det..:(

nu är det inte en så där viktig skola utan mer en hobby som jag försöker utveckla. så världen går inte under om betygen inte blit på topp men de e ju alltid kul o lyckas!

2014-03-25
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Nu har jag io haft tre bra och problemfria graviditeter, men min tredje var ändå bäst ...hade lite illamåande med tvåan runt v 7-10 ca. med tredje hade jag inga symptom, och förlossningen gick så snabbt, slapp ha ont speciellt längre!

2014-03-25
SandyMarie
SandyMarie

Jag mår otroligt bra för att vara på tjocken, (v18 nu) första var horribelt! Kräkningar fram till förlossningen,svimmade och helt oförmågen att plugga/jobba. Tvåan bättre kräktes i 20v dock luktade ALL mat vidirigy, levde på kall mat och sallad,foglossning och yr.

nu, kräktes v8- fortfarande varje morgon, lite illamående om jag äter lunch sent annars så..ja magen växer kotten sprattlar märker inte av nåt annat, hoppas det håller sig så! Nästan kul att vara på tjocken nu:)

2014-03-25
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

:(

2014-03-25
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...