App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Välling och gröt ? Skillnad ?

Blev uppläxad av min äldre syster härom dagen om att jag var ologisk som inte ger vår dotter välling. Vår dotter är 9 månader gammal och är ammad tills nu, hon äter gröt och vi har valt att inte börja med välling då hon inte tar nappflaska så bra och för att vi inte tycker det är nödvändigt, än. Hon äter gröt med stor aptit och jag påpekade för min syster att gröt och välling är i princip samma sak. Eller har jag fel? Det påstod hon och menar att välling innehåller mer och all den näring barn behöver. Kände mig påhopoad och lite nere över att hon kallade oss ologiska, med det menade hon att välling går alltid hem när barnet blir sjukt och inte vill äta och att vi nu då gör det svårt för dotter om hon blir sjuk ? Hon har vart sjuk och snorig men det gick bra med vätska och gröt... Vill bara kolla om jag har fel ang. gröt och välling?

2014-03-24
Bouzidi
Bouzidi

Du ha rätt så stå på dig. Fick oxå höra såna uttalanden när vår dotter ratade flaska å sen välling å vi kände att välling inte e nödvändigt då hon ju äter gröt morgon å kväll. Å när dottern e sjuk iaf så få vi i henne så pass i vätska å annat att hon klarar sig. Men tror att många utgår från sig själva å sina barn å att dom e typ av nån norm å allt som inte e som dom gör e annorlunda (ha vänner som e så). Brukar mest nicka med å sen säga att jaja alla e ju olika å de här funkar för oss å det där funkar för er, va bra va att vi inte alltid e så lika!?

2014-03-24
ica_86
ica_86

Hahah childofjune din kommentar är så rolig jag dör, hahah du har så rätt då :)

2014-03-24
batgirl
batgirl

Det är samma sak. Och berätta för henne att resten av världen också är ologisk, är bara i Sverige man har välling som påhitt. Absolut inte livsnödvändigt. Varför tvinga i barnet något det inte vill ha?

Har en vällingdrickare här hemma, men när hon är riktigt sjuk vill hon inte ha det heller.

2014-03-24
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...