App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

barnvagn på buss

Hur gör ni då ni åker buss med barnvagn, hur går ni på,och av och detta med de blåa bussarna här i sthlm, hur gör man på dom? Då dom är lite annorlundare inuti , just där vagnarna ska vara!

2014-03-23
ungmamma1994
ungmamma1994

Här ha vi plasten för barnvagn (och rullstol å rullator) i mitten av bussen, plats för 3 enkla hjulförseda fordon. Våra bussar går å sänka helt ner så det ska bara va å typ rulla på bussen med vagnen å av, men det förutsätter att chauffören sänker ner bussen hela vägen vilket inte e fallet. Tyvärr verkar oxå dagens mentalitet bland många va skit i andra å bry dig om dig själv så tyvärr få man inte alltid hjälp m chauffören inte behagar å sänka ner bussen helt så man få klara sig på bäst själv om ingen annan oftast med egen vagn hjälper en. Här e oxå många rätt sura på å ge upp dessa platser om det kommer på nån som faktiskt ha mer rätt till dom. Skulle inte ta ur mitt barn ur vagnen om det inte e väldigt nödvändigt då man anser att mindre barn e bättre skyddade i vagnen på rätt avsedd plats än i famnen eller på en sits vid en krock, sen här eftersom man åker gratis med barnvagn om barnet sitter i, så kan man bli betalningsskyldig om barnet kliver ur vagnen. Många som utnyttjat det åkt med större barn i vagn som sen klivit ur eller än värre dom som fraktar matvaror i son vagn å tycker sig ha samma rätt som en annan med en liten i vagn. Självklart säger inte nån nåt om en liten tas upp som e helt otröstlig eller kanske måste ammas/flaskas men som sagt i nödfall. Hur e det hos er, åker ni gratis med barnvagn?

2014-03-24
ica_86
ica_86

är de dom som har avlång plats till höger om dörren? jag ställer vagnen raklång längs med, om de kommer en till vagn ställer jag den lite på sniskan. dom är lite konstiga de platserna..

2014-03-23
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...