App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

keramisk stekpanna närmare bestämt OBH eco kitchen

Någon som har en sån? HUr tycker ni den fungerar? Våran blev så det brände fast med en gång. går inte att diska bort på normalt sätt iaf. Har sett i andra trådar att folk använt stålull för att få tillbaka den bra ytan. Som det är nu går typ inget att steka i den och jag tycker inte vi hettat upp den för fort (något man ska undvika med kermaiska pannor) Så hur funkar det för er? några tricks på hur man får den att fungera igen eller är det bara å slänga å köpa en ny med någon annan typ av beläggning som fungerar bättre.. I så fall vad ska man välja?

2014-03-23
osisen
osisen

Prova och ha vatten och salt i den och låt det stå ett tag. Det hjälper ibland mot fastbränt :)

2014-03-23
Superhallon
Superhallon

Jag har själv en Tefal Jamie Oliver och är hur nöjd som helst med den serien! Absolut dom kostar lite mer men jag har aldrig haft problem med dom ! Råkar man bränna när man värmer på mjölk så är det hur lätt som helst att göra rent och man behöver inget diskmedel man behöver bara varmt vatten ! Har glömt bort hur det är att ha en vanlig stekpanna :) Så vill man ha en jätte bra stekpanna eller gryta så köp något ifrån Tefal Jamie Oliver serien för det är det bästa jag har gjort :)

2014-03-23
Sarathunholm
Sarathunholm

Har ingen sån men säger bara fy vad trist :(

Vi har en från Ica, minns inte exakt vad den heter, men med ett handtag så den går att ha i ugnen. Det är den bästa vi haft. Har köpt dyrare märken på ex Cervera men de har ju gått sönder ganska snabbt.

2014-03-23
ChildofJune
ChildofJune

jag hade en tefal jamie oliver, dock ingen kermaisk och den var ganska bra. finns de som keramiska också`?

Dock är faktiskt den bästa pannan jag haft en ica panna med nonstick beläggning. de e dessutom billiga så det är kanske mer värt å lägga pengarna på. 

men det e lite surt när man lägger mycket pengar på en panna så e den kass :/ man tänker ju att man borde få vad man betalar för men icke.

2014-03-23
osisen
osisen

iofs inte grönsåpa men med diskmedel. har ingen grönsåpa.
frågan e om det faktiskt är nåt fastbränt eller om det e keramikrn som blir sån :-(
hur som helst verkar ja absokut inte ensam om problemet.

2014-03-23
osisen
osisen

Någon?

Vågar man testa med stålull.. känns ju som dne ändå är förstörd som det är så ...

2014-03-23
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...