App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur snabbt åkte ni iväg?

(null)

2014-03-22
claudia27
claudia27

Dagen efter förlossningen åkte vi från bb, känner mig inte alls bekväm i sjukhusmiljö å Ville komma till ro hemma. Allt såg bra ut å amningen funkade så vi fick ju klartecken att åka hem redan dagen efter. På hemvägen åkte vi först till mina föräldrar, vi åt julmat (sonen föddes på julafton så vi missade julen men fick en jäkligt fin julklapp). Vi hade inte fått i oss mat på bb så vi va vrålhungrig (av nån anledning så missade dom att meddela oss om när de fanns mat att hämta så vi åkte från bb vrålhungriga), å de va så gott att få vräka i sig julmaten. Sen åkte vi hem å hann va hemma i 10 min innan svågern kom med sin flickvän. Sen va de återbesök för olika kontroller nästan varje dag samt besök av släktingar. Men amningen slutade fungera i stressen, kanske 4 dagar efter hemkomsten, så jag fick mjölkstockning, då blev de stopp på allt spring hos oss å vi fick vila ut. Sambon hade lite svårt att respektera att jag behövde vila till en början å nekade till fler besökare, å de va väl för att han va så mån om att alla på hans sida inte hade hunnit hälsa på än. Men de sket jag i, behövde vila för jag hade så jäkla ont plus att sonen hade kolik. Med näst som kommer i juli så har jag redan förberett dom flesta, även sambon, på att jag inte vill ha sånt stress å springa hos oss igen. Den här gången ska vi komma till ro å vänja oss vid den nya lilla innan vi tar hem folk samt åker iväg på besök (att handla å gå på återbesök/kontroller kan man ju inte komma undan, sånt måste göras ändå).

2014-03-23
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Åkte nog ingenstans förns dottern va 7 veckor, då på dop åt mina vänners dotter. Men vi fick besök under första tiden efter vi kommit hem (kom hem 2 dagar efter dottern kom). Första å besöka oss va min ena bror å sen följde det av närmsta familj å vännerna under närmsta tiden. Men alltid på våra premisser. Träffade nog oxå föräldrargruppen igen då dottern va ca 6 veckor.

2014-03-23
ica_86
ica_86

Med första var det bara återbesök och BVC-besöken i början. Mina föräldrar efter en månad kanske.

Med andra var det också bara återbesök och BVC, och det dröjde innan vi hälsade på någon.

2014-03-23
ChildofJune
ChildofJune

Två dagar efter fick vi första besöket och det fortsatte sedan så i typ två veckor. Familjen från långa vägar och även nära kom på besök. Var på BB återbesök 4 dagar efter och då stannade vi även och handlade på vägen hem, första gången iväg :)

2014-03-23
Hanfra
Hanfra
Bebis på 12 månader

Vi fick besök vid hemkomst 3 dagar efter födseln och var iväg första gången 5 dagar och längre sträcka (8 mil) 10 dagar gammal alla fick komma när dom ville mig gjorde det ingrt

2014-03-22
Idussen
Idussen

Vi var på dop när dottern var två dagar.

2014-03-22
Superhallon
Superhallon

Det blev fel där. Hur snabbt åkte ni iväg med som par eller me vänner efter förslossningen?

2014-03-22
claudia27
claudia27

Va?

2014-03-22
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...