App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

i eftermiddag ska jag till läkaren med min mage

usch. .. Och som brev på posten balla magen ur i går eftermiddag. Jag känner mej stressad och nervös inför besöket plus att jag är oerhört stressad inför dotterns endoskopi i morgon. Den här gången känner jag verkligen av oron och har haft svårt att somna vissa dagar å igår la jag mej sju för jag bara ville få detta överstökat å sover man går det fortare :O jag inser ju att mitt sätt att hantera den här typen av stress är år helvete men frågan är ju hur man förändrat sitt tankesätt för det är ju det som havererar. Jag vet vad som e logiskt men det hjälper inte för huvudet gör ju som det vill ändå :-(

2014-03-20
osisen
osisen

Usch vad jobbigt för dig! Min mage beter dig lite annorlunda, det kan sätta igång mitt i natten med kramp och sedan får jag springa på toa i några timmar och totalt tömma allt. Ibland funkar vissa maträtter men ibland inte. Vågar inte gå på restaurang tex innan bio eller konsert eftersom det kan reta igång magen.

2014-03-21
emcb
emcb

ibs är ett väldigt vanligt problem hos väldigt många människor.
(irritable bowel syndrome. )
syntomen är väldigt många å olika. känns lite som alla som har problem mrd magem som man inte hittar anledningen på får diagnosen ibs. .
jag har problem med att jag får diarrér så fort jag ska göra nåt. typ åka iväg/ hälsa på folk/kommer folk hit osv. det kommer väldigt plötsligt. ont i magen...
jag mår illa, kan inte äta, massor av luft i tarmarna kan trycka på magen så rapar jag. tarmarna lever ett vilt liv i magrn å brötar å låter.
jag kan i perioder må fruktansvärt illa. sist jag hade en illamående period gick jag ner 4kg på två veckor för jag ville inte äta det går liksom inte.
det håller i sig väldigt länge å magen e konstig å bråkig. det e jättejobbigt då jag aldrig vet vad som ska hända. ska jag iväg nånstans vågar jag knappt äta för jag vill inte behöva springa på toa.
jobbigt å sova borta då jag vet att magen kan balla ur när som helst.
helt enkelt helt värdelöst.. detta hämmar mej oerhört mycket och jag drar mej för å göra vissa saker bara för det.
får väl se vad som händer efter provsvaren kommer men antagligen får jag väl fortsätta såhär.. man kan ju hoppas det blir bättre i perioder för just nu e det heeelt fucked up :-(

2014-03-20
osisen
osisen

Får jag fråga vad ibs är och vad dina symtom/problem är. Har själv en problem mage...

2014-03-20
emcb
emcb

kanske har jag någon form av magmunskatarr eller brock.. magkatarr har jag ju srn innan .
men i övrigt tyckte han det lät som solklart fall av ibs. dock blir det massa tester å ul för att utesluta annat.
men jag hade inte räknat med någon annan dom än ibs men bra å få det fastställt av en läkare.
så nu får vi vänta på provsvaren sen e det bara å gilla läget.

2014-03-20
osisen
osisen

mm får väl se vad läkaren säger.

2014-03-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...