App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

min dotter går upp jättedåligt i vik o jah är helt nojjig=/

Hej! Min dotter är nu tre veckor o hon vägde vid födseln 4323 g. efter två dagar hade hon gått n er till 3975 o efter fem dagar så hade hon gått ner till 3900. Sen började jag på inrådan av BVC ge henne lite ersättning (Har hur mkt mjölk som helst i tuttarna men det verkar va lättmjölk) o då hade hon efter två dagar ökat o vägde då 4140. NU IDAG på BVC på BVC hade hon gått ner IGEN o vägde 4130, dock bara 10 gram o hon hade sovit innan o inte ätit ngt, men jag blir ju helt nojjig. Mina andra två barn har ju ökat med minst 300 g i veckan o denna har inte ens nått sin födelsevikt efter tre veckor... ngn mer som har liknande eller vet hur man kan göra?? kan tillägga att jag ammar henne innan jag ger henne ersättning o låter henne ammas när hon vill men hon verkar bara ligga o snutta på bröstet, men om hon ändå går ner om hon får ersättning??? Gaaahh alltid är det ngt man oroar sig för=(

2014-03-19
Elinjosefin
Elinjosefin

Väger ni alltid på samma våg? Jag har fått veta att olika vågar kan visa olika vikt (kan skilja upp till 200g vilket jag reagera på när vi vägde våran dotter på sjukhuset när hon va sjuk)

tungband klipps inte längre fick jag veta på bb när de visa sig att min dotter har för kort vilket resulterade i att jag bara lyckades amma henne i 2v efter de vägra hon ta bröstet :(.

nu har min dotter vart sjuk till o från i 1mån o har bara gått upp 100g under denna tid. Är din dotter frisk eller har hon vart sjuk/förkyld som kanske bidrar till att hon inte går upp?

2014-03-19
Barafija
Barafija

tack för alla svar. jag ammar alltid innan hon får ersättning o direkt eftråt bara för att det int ska börja sina samt att hon ska äta på mig i första hand =) men hon har lite kort tungband o det kan ju va så att dt är svårt att få tag i bröstet på rätt sätt. men nu ska jag börja pumpa o se om hon tar det på flaska istället o sn får vi hoppas att vågen visar lite mer på fredag =)

hon kissar ju massor o så så allt verkar ju bra md henne så vikten kanske man får ta med en nypa salt i början...

2014-03-19
Elinjosefin
Elinjosefin

Min lilla vägde 3800 när han föddes, gick ner till 3400 på några dagar så jag fick i princip amma konstant och ge ersättning efter amningen, det tog typ sex veckor för honom att gå upp men det kan vara så ibland. Min anledning till att han gick ner så mycket var för att jag var så himla stressad på bb och sen hemma av amningen. Det funkade bättre i ett tyst rum utan folk omkring och efter väldigt mycket vatten och näringsrik mat. Testa slappna av och drick och ät mycket så borde det bli bättre :)

2014-03-19
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...