App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner mig hemsk

Har två barn, en snart 1-åring och en till sommaren 3-åring och upptäckte idag att jag var gravid igen. Har haft oskyddat sex en endaste gång sen minste kom och då blev det tydligen bebis. Till saken hör denna, jag vill jääätte, jättegärna ha ett barn till, sambon vill inte ha ett barn till, åtminstone inte i vår sits, belånade upp till öronen och bor i en lägenhet med bara 2 sovrum. Det funkar inte med tre barn och vi har, för tillfället inte råd att flytta nån annanstans. Jag vet ju vad det rätta är men känner mig så jävla oansvarig som låtit detta hända. Snälla,jag behöver stöd och peppande ord..

2014-03-18
Kurtan
Kurtan

men ni är ju faktiskt två om det, du ska inte behöva bära det ensam.

Prata, prata, prata...

Och man kan ha många barn i samma sovrum, man kan passa på att trixa med FP så att man får ut mer pengar än om man jobbar för att täcka lånen osv... (tex att partnern jobbar 80% och tar ut FP fre + lör + sön på ett barn, samtidigt som du tar ut alla dagar i veckan på ett annat barn - om ni har skulder och barn tätt så behövs väl pengarna mer än ledigheten just nu iallafall).

Ni har ju redan allt till bebisen, resten kan man få billigt begagnat eller tom skänkt.

Men om man inte kan/vill/orkar så är det väl bättre att avsluta det hela så fort som möjligt, innan det blir en större procedur.

2014-03-19
solskensmamman
solskensmamman

hej, grattis till bebisen i vilket fall som helst, du ska gå med din magkänsla prata med din sambo för allt gå att lösa. antagligen måste ni flytta men de är de kanske värt? finns amoteringsplaner för alla, hitta en större lägenhet beroende på var ni bor för samma kostnad som nu? kanske utanför stan osv. om du gör abort ( vilket ja själv gjort 3ggr nu) så kommer du få ångest.. och du har inte gjort fel Hörru, han du hade samlag med gjorde sig med barn och ni kanske får ta ert ansvar.... mina aborter har berott på att piller/stav hjälpte vilket resulterade abort då ja va ung. Du känner bäst själv om du vill behålla barnet, men tänk på att stöd behöver du oavsett hur du gör och ska du behålla måste din sambo försöka finna sig i det och vice versa. önska dig all Lycka!

2014-03-19
AngeLina94
AngeLina94
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...